Ez a nettó, a bruttó átlagkereset márciusban 400 ezer forint felett volt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Joker
Írjon ide akinek 275 000 Huf vagy annyi vagy kevesebb a nettója ,nem hinném hogy ez az adat igaz . :-(((((((((((((((((((((((
Maria26
getmeets.com - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert keresnek
division
@Joker: Nejemnek 283 ezer a nettója mint pedagógus, az enyém meg 7 számjegyű mint igazgató. Miért is ne lehetne igaz? Ne mindig a közmunkásokból induljunk ki.
Joker
@division: Örülj neki ,ti vagytok kevesebben ,nagyon kevesen sajnos . Mármint a jó bérre gondoltam . Biztos +érdemlitek ,gartaulálok hozzá !
division
@Joker: Köszönöm, nejem biztosan megérdemli, annyi rossz gyereket tanítani:-) Nekem van két szabadalmam, talán én is megérdemlem, tesóm meg sógornőm immunológusok, rákkutatók, talán ők is. Ezét írtam, hogy ne mindig azokból induljunk ki, akik másra nagy valószínűséggel nem is lennének képesek. Azt elismerem persze, hogy minden munka munka, és aki becsülettel végzi, nem szabadna hogy sorban álljon ételosztáskor.
Joker
@division: Sajnos amit én épitettem azt , 7,10 .8 évente rombolták le ,mint ha jött volna egy gonoszkölök és xétrúgja a homokvárad ami jól nézett ki de kiderült nem elég erős , neki nem tetszett és lerombolta . :-(((((((((((((
Nem haragszol + ha többet nem próbálkozom sikeressé válni . Majd 1 következő életben .
Hogy mennyi munka volt mögötte ? Rengeteg . :-((((((((((((((
Kookas
@division: írod hogy igazgató vagy egy szóval ss hívő de ez az írásaidból is lejött.
Joker
@division: Ezért is nincsen semmiyen lelkiismertfurdalásom hogy naplopó ,hazaáruló vagy ilyesmi lettem volna xép kis hazánkban . Mind azt amit letettem az asztalra azt mások fel is szedték . Igy volt jó ? Nem . De ez van . :(((((((
Sámannus
Azt hiszem egy ember biztosan elégedett: méhszaros úr. vagy mégsem? Az ilyen lóképű mindig telhetetlen.
division
@Kookas: Azt inkább nem írom le, a te írásodból mi jött le nekem. Úgyis tudod. Ítélkezni tudsz csak látatlanból, vagy vitted is valamire a tudásoddal az életben?
division
@Joker: Sajnálom. Nekem a magyar államhoz max. annyi közöm van, hogy ide fizetem az adót, meg mindent amit kell. Vegyesvállalat lévén nem OV a főnököm.
Aki Én
@division: Nem vitatom, hogy valóban ennyi az átlagkereset. De azt is tudod, hogy állítólag közel 80% nem keresi azt meg?
Az átlag egy szépen hangzó jelentéktelen adat.
Ha X keres havi 5 milliót, 15 Y pedig keres havi 130 ezret, akkor az átlaguk 434.375,-.
Jól hangzik, igaz?
division
@Aki Én: Az átlagot mindig így számítják ki. Nem azt írták, hogy a magyarok 80% - a keres nettó 275 ezer felett:-)
Aki Én
@division: akkor mire az örömködés, mire a büszke propaganda, ha még ti is átláttok rajta?
division
@Aki Én: Hol örömködtem én? Magamból indultam ki, ill. hogy az emberek egy része semmit nem is akar tenni azért, hogy legalább ennyit keressen. Megvan a havi 60 ezer, oszt elég sörre naponta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.