Azóta, hogy rátették a pecsétet a trianoni döntés folyamatosan politikai csatározások középpontjában áll. Trianon, ki tudja miért, minden oldalt arra sarkal, hogy fogalmazza meg sajátos  viszonyát hozzá. Nincs ez másként most sem.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ElizabethVU77
Csaк еzеn аz oldalоn a legszеbb bustу сsibék!
Кövessе а linкet, és nem fog megbánni!
----
ki​​s​sia​​.cl​ub
Zsopiale
Trianon, más népek szemszögéből A MAGYAR NÉPNEK KEDVEZETT. Mert a környezők népek célja az volt, hogy EGYÁLTALÁN NE LÉTEZZEN MAGYARORSZÁG. Teljesen fel akarták osztani a területet, ha esetleg valaki nem tudná. A Habsburg birodalom részei voltunk úgy több mint 200 éven át, előtte meg 150 éve Oszmán birodalom... hol volt Magyarország vagy 400 évig? Tehát nem Magyarországtól vettek el semmit, nem Magyarországot osztották fel, vagy csatoltak el, max az mondató, hogy a magyar ajkú népek 1000 éves szálláshely területét... talán így helyes, de egyébként, kb 50-100 km-eres sáv a mostani határok mentén körben, plusz Székelyföld, melyeken MÁR AKKOR IS dominált csak a magyar nyelv... semmi több. Tehát amiért mi itt hisztizünk NAGY RÉSZE NEM MAGYAR FÖLD VOLT ELEVE. HANEM SZLÁV ILL EGYÉB KELETI NÉPEK (mint avarok kelták jászok dákok dalmátok moldávok stb) SOKKAL RÉGEBBI ÉLŐHELYE, AMIT MI ELVETTÜNK TŐLÜK!!! Aztán a Habsburgok meg tőlünk. Szóval Habsburgok által bitorolt, főleg szláv területek voltak. Inkább köszönjük meg Trianonnak hogy mégis ilyen nagy területet meghagytak nekünk, annak ellenére, hogy nemzetünk patkány fele (akik öröksége ma a szarbángeci maffia) meleg szarig nyalt a Habsburgoknak és háborúpárti volt... esetleg őket kéne szidni, hogy lobbiztak a háború mellett, ahelyett hogy a háború kitörésekor, mi is, ahogy sok más nép a saját elnyomóink elleni polgárháborúba kezdtünk volna, ahogy az normális és helyes lett volna... Egyszerre csinálni világháborút és a saját leigázott alattvaló népükkel háborúzni már nem bírtak volna, így is elvesztették ugyebár, a németekkel szövetségben... Pedig nem volt egy gyenge szövetség ugyebár, a baj csak az volt velük hogy NEM VOLT IGAZUK. Márpedig világháborút csak az tud megnyerni aki az igazságot képviseli vagy legalábbis jobban, mint az ellensége... Úgyhogy szembe kéne végre nézni a tényekkel, az igazsággal, és abbahagyni az idióta Trianon hisztériát...
Maria26
getmeets.com - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert keresnek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.