Most van az őszödi beszéd évfordulója. 14 év tanulságos baloldali politikatörténete a teknősbékával és hátán a skorpióval, ahogy átkelnek a NER évtizedén. Miniszterelnökből divatmárka, néhány kanyarral. 2006-2020. Ez az ember tud valamit. A szimpla gyurcsányozásnak épp ezért nincs sportértéke.…

Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@Horizont: 14.50
Számomra az a leginkább megdöbbentő, hogy 30 év kevés volt arra, hogy rádöbbenjünk, hogy át lettünk, át vagyunk ba@va. Hogy a politikai "elit" az MSZMP-ből kinőve mindkét oldalon csak hülyít minket és mi becumizzuk minden 4 évben.
Ha jön egy új alakulat a politikai térben, akkor vidáman, gondolkodás nélkül, hallgatva az "elit" megvezetésére kinyomjuk őket a politikai térből, segítve, hogy az eddigi "elit" tovább játssza velünk az eddigi játékokat!
Aki mást mond, mást gondol mint ők, azt kicsináljuk, ugyanakkor sopánkodunk, hogy nekünk milyen politikusi "elit" jutott!
De b+ hát mi választjuk őket minden 4 évben!!!
Béla333
@Horizont: 14.50
Hadházy és Szél Bernadett munkáját azért tisztelem, becsülöm, mert ők látva hogy a politikai "elit" a fejünk fölött összeér. Ő, ők mindkét oldali politikusok összefonódását, korrupcióját ostorozzák.
Nem az ő hibájuk, hogy ebből a magukat ellenzékinek mondott szavazók csak Fideszesek disznóságait hallják meg, az MSZP/DK-s ügyeket, összefonódásokat nem.
Vagy ha meg is hallják, szűrik az információt...
Béla333
@Horizont: 15.31
Akkor miért nem meritek kimondani azt az igazságot, amire rádöbbentetek?
Féltek vagy mi?
Ha még csak ki sem beszéljük, akkor nem is lesz itt változás még vagy 50 évig...
Béla333
@Horizont: 15.46
Akkor bocs, félreértettelek. Ezt írtad:
"Sokan, sok mindenre rádöbbentünk hidd el... "
Én ezt másképp értettem ezek szerint, mint ahogy van. Azt hittem kinyílt a szemed.
Béla333
@Horizont: 15.48
Egyszer már írogattam erről: marhára nehéz dolog el/beismerni, hogy amiben eddig hittem, amit elhittem, az nem úgy van. Hogy rájön valaki, hogy hosszú ideig az orránál fogva volt vezetve. Hogy ő is része volt egy hazugság cunaminak, mégha vétlen résztvevőként is. Önmagunk előtt nehéz felvállani hogy becsapottak voltunk és ezt nem vettük észre.
Ha érted amit mondani akarok...
Az elmúlt 30 év összes hatalmon levő, egymást el nem számoltató politikusa, pártja részese az ország büntetés nélküli kifosztásának.
Egymást soha el nem számoltatták semmiben, egymás disznóságait elmaszatolták. Cserébe eljátszák nekünk a nagy kormánypárti-ellenzéki színjátékot, de hogy a háttérben milyen fekete pénz mozgások mennek, arról csak sejtésünk lehet. (lásd még a Dávid Ibolyka által is híresztelt - mindenkori kormánypárt-ellenzék 2/3 - 1/3 arányú lopott pénz elosztást)
csak úgy....
sem gyurcsány se orbán nem való miniszterelnöknek és nem csak a komcsi múltjuk miatt! az más kérdés,hogy orbántól nem lehet szabadulni,mert ö uralkodni akar és fog,míg úgy nem jár mint a kárpátok másik géniusza...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.