Van esélye a túlélésre annak az asszonynak, akinél súlyos hibát vétettek a Szigetvári Kórházban. Amint arról beszámoltunk, az operáció végén a feltárt területet nem sóoldattal, hanem egy erős fertőtlenítővel mosta át a személyzet. A műhiba miatt az asszony maradandó szervi és lelki sérüléseket szenvedett.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Csak az hibázik, aki dolgozik - mondaná erre Varga Judit igazságügyi miniszterasszony, ha meg kéne védenie a hibázó dolgozót. De szerencsére nem neki kell. Ez az egészségügyi dolgozó talán csak figyeli a világban zajló folyamatokat, pl hogy egy féltékeny lúgos orvos hogyan téríti észre hűtlen barátnőjét, vagy hogy a nagytudású Trump elnök milyen módszerekkel gyógyítaná a koronavírusos betegeket. De a tanulság mindenképpen az, hogy ne legyél öngyilkos, vonulj be egy kórházba!

A szerencsétlen hölgynek mielőbbi felépülést kívánok, bár a maradandó sérülésekből sajnos soha nem fog felépülni. Mindenesetre jó hír, hogy valamivel jobban van és talán túl van az életveszélyen.
Nem vagyok biztos benne, hogy az egészhez nincs köze annak, hogy az egészségügyi dolgozók túl vannak hajszolva.
KarenHW75
Nаgуоn гossz lány voltаm.
Büntess mеg a fаrkam a számat!
--
ki​​s​sia​​.cl​ub

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.