Majdnem két kilogramm marihuánát találtak a rendőrök egy budapesti dílernél és a vevőjénél. Egy másik díler pedig magát adta fel, miután megtudta, hogy keresik a rendőrök, nála egy cannabis-bokor volt.

A police.hu honlapra feltett közleményben azt írták: elfogtak egy 23 éves férfit, aki korábban egy V. kerületi díler lakásán járt. A férfi autójában másfél kilogramm marihuána volt.

Kábszi-bokor, két kiló marihuána – nagy találata volt a budapesti rendőröknek

Fotó: police.hu/BRFK

A rendőrök ezután felmentek a díler lakásába, és a 24 éves férfit a lépcsőházban elfogták. A kábítószer-kereskedő lakásában majdnem fél kilogramm marihuánát, a kábítószer csomagolására alkalmas eszközöket, digitális mérleget, illetve több mint ötmillió forintot és 410 eurót foglaltak le.

A nyomozók mindkét férfit előállították a kerületi rendőrkapitányságra, és őrizetbe vették őket. Egyiket kábítószer birtoklása vétség, a másik kábítószer-kereskedelem bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A rendőrök indítványozták letartóztatásukat, amelyet az illetékes bíróság elrendelt.

A BRFK közleménye szerint "másnap, 2020. május 26-án délelőtt egy másik ügyben a belvárosi nyomozók a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály kollégáival egy 19 éves afgán férfit kerestek több helyszínen, mivel a férfi ellen korábban elfogatóparancsot adtak ki kábítószer-kereskedelem bűntett miatt. A díler megtudta, hogy a rendőrök keresik, ezért feladta magát az V. kerületi Rendőrkapitányságon. A nyomozók az afgán állampolgár soroksári tartózkodási helyén egy virágládában egy – egy tőből, négy ágból álló – cannabis bokrot találtak, valamint a kábítószer fogyasztására, illetve kereskedelmére utaló tárgyakat foglaltak le.

A belvárosi rendőrök az afgán állampolgárt kábítószer-kereskedelem bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként."

(MTI, police.hu)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyütt Mönt
@Shikari: ha nem lenne termesztő, Deutsch Tamás nem jutna kábítószerhez.
KarenHW75
Nаgуоn rоssz lánу voltam.
Büntess mеg а fагкam a számat!
-
ki​​s​sia​​.cl​ub
Gyütt Mönt
@Shikari: telik neki bőven, mi tartjuk el. Ja, és te is :)))
szegfue
@Gyütt Mönt: 12:37 Már, ha adózik M.o-n:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.