Amikor 2010-ben a Fidesz másodszor is kormányzati szerepbe került, a mély politikai, gazdasági és erkölcsi válságban lévő Magyarország lakossága megint megtanult bízni a kormány munkájában, és újra felfedezte a stabilitást és a biztonságot – idézte pénteki számában a Le Figaro című francia napilap Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkárt.

Napra pontosan tíz éve került hatalomra Orbán Viktor második kormánya, a francia napilap ennek alkalmából terjedelmes cikkben összegezte az elmúlt tíz év magyar kormánypolitikájának eredményeit.

Amikor kormányzati szerepbe kerültünk, az országot mély politikai, gazdasági és erkölcsi válság sújtotta 

- mondta a lapnak Novák Katalin, a Fidesz alelnöke.

Tíz évvel később eljutottunk oda, hogy a magyarok visszanyerték a kormány munkájába vetett bizalmat. Újra felfedezték a stabilitást és a biztonságot

- tette hozzá.

"A nemzet, a család és a szuverenitás értékeit a politikánk középpontjába helyeztük " – mutatott rá, aláhúzva, hogy ezek a pillérek az alaptörvényben is megtalálhatóak, amely "hirdeti a család, a férfi-nő szövetség központi szerepét, és segíti a gyermekvállalást".

A bíráló hangokra reagálva Novák Katalin megjegyezte: "A demokrácia alapvető érték a politikai családunk és a magyar társadalom számára. Éppen elég sokáig megfosztottak tőle bennünket ahhoz, hogy ne kérjünk leckét ebben a kérdésben."

Forrás: MTI

Címlapkép: MTI/Illyés Tibor

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Nagyon unalmasak már ezek az esemény utáni Habony propaganda dömpingek már. Kis gyilok, kis önfényezés..ezt szereti a paraszt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
Te úgy látod lédi ? mi azért nem, csak tud.ez az igéret völgye, keveseknek. majd eljön a Böltje a társadalom Kata mama rétegezett vagytok ti és az alattvalók Kb 5-6 millió.nem zavar ugye másképp éljük meg másképp látjuk másképp értékeljük. csak a világ is látja már.hallottál olyan településről,
hogy Dunatetétlen?keresd meg !itt az ellenzék a tét-len.meg az unió.
Béla333
Ez szüje, és mindenkit annak is néz...

"A demokrácia alapvető érték a politikai családunk és a magyar társadalom számára."
Mondja a maffia női tagozatának a vezetője.
legott
???
és újra
???
és újra
???
és újra
???
és újra
???
és újra
???
és újra
???
és újra
???
és újra
???
és újra
???
és újra
???
és újra
???
és újra
???
és újra
???
és újra
???
és újra
???
és újra
???
ás újra
???

N1G
Eladott Ország
Kedves Novák Katalin néni! Múltkor láttam a tévében, milyen nagyon vidámnak tetszik lenni, úgy tetszett ottan ülni a kamera előtt, mint a jóllakott tyúk. Ezt az apu szokta mondani. Mekkora szerencse, hogy elégedettnek tetszik lenni, hiszen a Novák Katalin néni nagyasszony, az Orbán nagyúr kiválasztott munkatársa. A magyar családok istennője.
https://kolozsvaros.com/2019/04/02/kedves-nov...
Eladott Ország
Alig három év alatt sikerült Novák Katalinnak eljutni a mélységekbe: kövéri, kovácsi, kósai, némethi szintre. Azért akárhogyan nézem, ez bravúros teljesítmény az államtitkártól. Igaz, remek tanítómesterei vannak, a fő professzor úr pedig már régen beleverte az asszonyság fejébe: mindegy mit mondasz, csak dicsekedj, hazudhatsz is. Egy a lényeg, ne hagyd békén, ne hagyd tudatlanságban a magyar embereket. És ezt Novák nemzethy' főszülésznő be is tartja, hiszen ezért szegődött el a Fidesz, a KDNP meg az Orbán-Semjén páros hivatalába. Szépen felépített egy hazugságvárat, nélkülözve minden valós tényt. Jól fizetett katonanője ő a NER-nek. Azért ilyen karrier nem jut mindenkinek, csak aki akarja. Mindenáron, és cserébe a szaros hatalomért. Utóbbi természetes Orbán közelében: kifacsart aggyal, gondolkodással szolgálni a diktátort. Csak tudják, Orbán nem lesz örökös Vezér, így Novák sem lesz örökös áruló. Milyen szép is lesz, amikor már a hazugság, a svindli odáig fajul a jobb sorsra érdemes nő fejében, hogy: kérem szépen, parancsra tettem, igaz, jól megfizettek, hogy valótlanságokkal csapjam be az olyan nagyon nem igazán számító embereket. Parancsra tettem mindent, hogy ne csak itthon, hanem az egész földkerekségen csodáljanak. Essen le az álluk azoknak az átkozott demokratáknak is, akik a legfőbb ellenségei a hazának.
Novák Katalin, a magyar anya:
https://uploads.disquscdn.com/images/9dc61325...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.