Ezekben az állítólag személyes hangú levelekben a nemzetközi kommunikációs államtitkár a magyar nép nevében kifogásolja, hogy a kutatók kvázi diktatúrának nevezték Magyarországot.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Én úgy olvastam a tudósításokat, hogy Orbánt nevezték diktátornak. Ezzel nem Magyarországot sértették meg, hanem kimondták a valóságot! Ugyanis Magyarország már rég nem demokrácia...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Lehet,hogy nem jól gondolom,de pl mint a tiszteletet,amit nem lehet kikövetelni,hanem kiérdemelni kell,úgy az a bocsánatkérés,amit felszólítva követelnek ki,nem ér egy kalap sz@rt se.Másrészt,ahol,és akik a felszólító levelet kapták,látják,hogy mi történik itt,miért kérnének bocsánatot a diktátortól?
kokopelli
@Qqberci: @csipetke: @tudode: @Gyütt Mönt: @Nessy: @simmering73: @vitriol: @Peller Anikó: és sokan
másoktól is elnézést kérek,mivel én nem voltam abban a csoportban akiket a Kovács felszólított! Igaz,hogy igno-
ráltam volna,de akkor is! Meg vagyok sertésedve,mert én nem az ellenség másodosztálya vagyok!!
vacsi
Én pl. magyar vagyok, de engem senki nem bántott meg, így az én nevemben senki ne írkáljon ilyen leveleket! Régi mondás: akinek nem inge, ne vegye magára!
csak úgy....
@csipetke: ha arra gondolsz,hogy a kovács levele (ha igaz egyáltalán a hír,hogy a zoli erre vetemedett) mennyi mosolyt csalt az orcákra és harsány nevetést...,már ezért megérte!
Maria26
getmeets.com - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert keresnek
csak úgy....
@vacsi: az kizárt,hogy te magyar a shikari elmélet szerint...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.