Hollik István azt mondta: a nemzeti konzultáció olyan jól bevált eszköz, amellyel a magyar emberek dönthetnek az életüket befolyásoló kérdésekben. Ha valami, akkor a járvány és a járvány által okozott gazdasági válsághelyzet egyértelműen indokolja, hogy megkérdezzük a magyar embereket a saját jövőjüket illetően - tette hozzá. "Ennek ellenére a baloldal rögtön megtámadta a nemzeti konzultációt. Ezen nem csodálkozunk, hiszen eddig mindig támadták, ha ki akartuk kérni az emberek véleményét az őket érintő jelentősebb ügyekben. Ez egyenes következménye a politikájuknak" - fogalmazott. Nem szabad elfelejteni, hogy a baloldali kormány 2009-ben úgy kezelte a válságot, hogy újabb és újabb terheket rakott az emberek vállára és még csak meg sem kérdezte őket erről - hangsúlyozta. "A baloldallal szemben viszont mi úgy akarjuk a járvány okozta gazdasági válsághelyzetet leküzdeni, hogy segítünk az embereknek és megkérdezzük őket. "- fogalmazott Hollik István.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
A zemberek döntenek (már akik), de a zsíros tiszteletdíjukat, ingyen juttatásukat felmarkolják, csipegetve ezt, azt a köz vagyonából, mint pl.
.
www.google.com/search?q=ner+tagok+lop%C3%A1sai&oq=NER+&aqs=chrome.1.69i57j69i59j35i39j69i59j0l4.5678j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Egy zabrálás is sok(k) lenne, büntetlenül!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
ezek a "nemzeti konzultációk" nevetségesen siralmasak és fölöslegesek!
mondhatnám úgy is,hogy nem egy olcsó játék a hülyegyerekeknek...
csak úgy....
@solidedge: gondolod? szerintem fényes jövö vár a papagáj hullikra,mert ...
Maria26
getmeets.com - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert keresnek
vitriol
ez a konzultáció gyalázat. A kormány az emberek megsegítése helyett elszórakozik idétlen levelek küldésével, amik a szermétkosárban landolnak sok milliót dobnak ki az ablakon, miközben állástalan emberek az éhhalállal kűzködnek. Ilyen érzéketlen, lelkiismeretlen emberek még soha nem voltak kormányon M.o.-on!
Nessy
Drága Hollik szócséplő! Az "életünket befolyásoló kérdésekről" népszavazás dönthetne, ha az elmúlt 10 éveben, azon kívül amit Orbán "irt ki" , egyetlen egyet sem engedett át a "független" választási bizottság! Sőt a "költségvetést befolyásoló" kérdést még feltenni sem lehet! Úgy hogy ezt a dajka mesét adja elő a legközelebbi demens otthon lakóinak!
Gyütt Mönt
Irányított kérdések, ellenőrizhetetlen eredmények. Soros !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.