Tíz éve, hogy Orbán Viktor egyhuzamban miniszterelnöke Magyarországnak, erről a tényről pedig egy holland és egy francia publicisztika is úgy emlékezik meg, hogy felidézik Orbán Viktor 1992-es amerikai tanulmányútját.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Ezek szerint már az átkosban is érvényesült, egy neve sincs falú nevelhetetlen, életművész, pofakaratés fia!
.
Édesanyja, többek között, elmesélte, hogy a papi volt Libiában is, vagy hol, ahol "jól megszedték magukat", neveltek egy kislányt is, aki előfordulhat, hogy ezt a gyermeket nevelte az anyukája
.
----- Megszólalt “Orbán Viktor koldus, csöves unokahúga”
.
24.hu/belfold/2012/12/21/megszolalt-orban-viktor-koldus-csoves-unokahuga/
---------------------------------
.
---- Őszinte beszélgetés a miniszterelnök édesanyjával
.
civilhetes.net/oszinte-beszelgetes-a-miniszterelnok-edesanyjaval
.
Az első szülött fia a beszélőkéjét, és az apukája tulajdonságait is örökölte un. határozottságát, aztán az ország élvezi azt a tulajdonságait, ami egy családban is sok(k)!!!
Maria26
getmeets.com - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert keresnek
RonaGyuri
Ismét egy igazán frappáns komment

Újabb bizonyíték a megvásárolható emlékezetről

Mottó:
tarja a mondás, hogy
„van az a pénz, amiért bárkinek korpásodni kezd a haja”,
sőt odáig bővíthető, hogy
még az „úgy emlékszem” is elérhető!

Az amerikai és európai kapcsolatokat elősegítő German Marshall Foundation (GMF) finanszírozta, azt a tanulmányútat, amin 92-ben, az akkor 29 éves, Orbánon kívül részt vett Németh Zsolt is. A nouvelobs.com „Viktor avant Orbán” címmel közölt erről egy cikket.
Mondandója a portál egyik szerkije szerint: „L’homme fort « illibéral » de Hongrie fête ce vendredi ses dix ans au pouvoir. En 1992, deux ans avant son virage à droite, il a fait un long voyage à travers les Etats-Unis avec dix autres jeunes Européens, un épisode qu’il a gommé de son CV. Notre journaliste Pascal Riché était du voyage.”! Nos a cikk meglehetősen hízelgőre sikerült! =))
A cikkről a hvg.hu számol be, a hozzászólok többek között a Orbán angoljáról is értekeznek (kb. ebből az időszakból származik az angol anekdota mikor egy angol újságíró a két nyelv rokonságára következtetett Orbán angoljáról). Az egyik hozzászóló szerint Orbán csak felfrissítette az angolját, erre jött a frappáns válasz:
„Az utóbbi 10 évben a KISZ titkársága alatt tanultakat frissítgeti bámulatos hatékonysággal.”!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.