Szél Bernadett szerint 24 ezer 466 beteget küldtek haza a kórházi ágyak felszabadítása kapcsán, az Emmi válasza szerint nem volt ágykiürítés, a tervezhető beavatkozásokat a betegek mondták le. 41 százalékos volt a kórházi ágyak kihasználtsága áprilisban, ami azt jelenti, hogy három hónap alatt közel 25 ezer betegnek kellett elhagynia az intézményeket a kötelező ágyfelszabadítás miatt […]

(Forrás: pestihirlap.hu, Béla333 által)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Még a végén kiderítik, hogy önként mentek a halálba a betegek, csakhogy Orbán kedvére tegyenek: legyen végre az ő kedve szerint elég üres ágy!
Nemhiába van ilyen csúnya idő Pünkösdkor: erre a hazugságra még az égiek is megharagudtak...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
görbetükör
"A nagy veszély nem abban áll, hogy a hazugságok nem igazak, vagyis valótlanságok, hanem abban, hogy valósággá válnak mások tudatában." (Christine Leunens)
csipetke
Állítólag kásler keresztény,ehhez képest úgy hazudik,mint a vízfolyás.Bár szerintem a fideszben aki nem tud hazudni,azt kiközösítik.Elfelejtette,hogy a Tízparancsolatban olyan kitétel is van,hogy :-Ne hazudj,és mások becsületében kárt ne tégy!
Ráadásul azzal,hogy kásler hazudott,hogy nem ő rendelt el ágyfelszabadítást,azzal a saját kollégáit hazudtolta meg,ezzel a becsületükbe is gázolt.
Gazella
Egyet felejtenek el ezek az agybarmok...körlevélben küldteék el a kormányzati utasításokat... A korház meg körlevélben továbbitotta az ápolási osztályoknak... A körlevél minisztériumi pecséttel és aláírással van ellátva... Nos ezek hazudnak mindig mindenben... Van bizonyíték a hauzugságaikra...
Maria26
https://getmeets.com... - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert keresnek
CsipkeRózsa
Persze, különösen, akik hónapok óta vártak arra, hogy sorra kerüljenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.