Szél Bernadett szerint 24 ezer 466 beteget küldtek haza a kórházi ágyak felszabadítása kapcsán, az Emmi válasza szerint nem volt ágykiürítés, a tervezhető beavatkozásokat a betegek mondták le. 41 százalékos volt a kórházi ágyak kihasználtsága áprilisban, ami azt jelenti, hogy három hónap alatt közel 25 ezer betegnek kellett elhagynia az intézményeket a kötelező ágyfelszabadítás miatt […]

Forrás: pestihirlap.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Még a végén kiderítik, hogy önként mentek a halálba a betegek, csakhogy Orbán kedvére tegyenek: legyen végre az ő kedve szerint elég üres ágy!
Nemhiába van ilyen csúnya idő Pünkösdkor: erre a hazugságra még az égiek is megharagudtak...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Még a végén kiderítik, hogy önként mentek a halálba a betegek, csakhogy Orbán kedvére tegyenek: legyen végre az ő kedve szerint elég üres ágy!
Nemhiába van ilyen csúnya idő Pünkösdkor: erre a hazugságra még az égiek is megharagudtak...
RonaGyuri
@Béla333: épp ezt akartam én is mondani!!! =))
Clavigo
Muha- ha-ha... :):):) XD.. Vazzzzzze,,,,ez egyre jobb.. :):):):)
Gyütt Mönt
Na, erre tényleg nem gondoltam. Ehhez már pofa kell.
görbetükör
"A nagy veszély nem abban áll, hogy a hazugságok nem igazak, vagyis valótlanságok, hanem abban, hogy valósággá válnak mások tudatában." (Christine Leunens)
csipetke
Állítólag kásler keresztény,ehhez képest úgy hazudik,mint a vízfolyás.Bár szerintem a fideszben aki nem tud hazudni,azt kiközösítik.Elfelejtette,hogy a Tízparancsolatban olyan kitétel is van,hogy :-Ne hazudj,és mások becsületében kárt ne tégy!
Ráadásul azzal,hogy kásler hazudott,hogy nem ő rendelt el ágyfelszabadítást,azzal a saját kollégáit hazudtolta meg,ezzel a becsületükbe is gázolt.
Gazella
Egyet felejtenek el ezek az agybarmok...körlevélben küldteék el a kormányzati utasításokat... A korház meg körlevélben továbbitotta az ápolási osztályoknak... A körlevél minisztériumi pecséttel és aláírással van ellátva... Nos ezek hazudnak mindig mindenben... Van bizonyíték a hauzugságaikra...
Maria26
getmeets.com - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert keresnek
CsipkeRózsa
Persze, különösen, akik hónapok óta vártak arra, hogy sorra kerüljenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.