Pillanatnyilag úgy tartják, minisztersége már csak jelkép. Marad, de politikai értelemben megbukott. Ám ha zeng az ég, ha valakit ennyire bírálnak, azt a miniszterelnök makacsul tartja.

(Forrás: 168 óra)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyütt Mönt
Kásler nincs egyedül ezen a pályán. Nem engedjük bántani Farkas Flóriánt sem. Ha elhangzik a vezényszó, megnyomja a gombot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Na álljon meg a menet! A többi fideszes vezető nevében kikérem ezt a diszkriminációt.
Mi az, hogy a Kásler egy talpnyaló? Aki látja/hallja a fideszes elit minden megnyilvánulását, az tudja hogy ez a többire épp oly jellemző. Nehogy már ezt az egyet emelje ki bármilyen médium az összes hasonszőrű közül.
bencemacska
"Ne feledjük, a Kékgolyó főigazgatójaként Kásler túlélt már néhány kormányt. Kedvelték jobbról, nyalták-falták balról, minden létező kitüntetéssel megajándékozták a Prima díjtól a Köztársasági érdemkeresztekig...
"A jóért, amit a politikától kapott, Kásler nem maradt adós, ennek következtében a nézeteit is sűrűn váltogatta. Szerinte Orbán ismerte fel először Magyarországon az onkológia jelentőségét. Nála Orbán a befutó.
A főigazgató minden rendszerben segítőkész embernek látszott. S mivel ma már a rák az egykori morbus hungaricushoz (tbc) fogható népbetegség, ez a gyötrelem óhatatlanul érinti a politikusok rokonait is. Káslernál gyakran megcsörrent a telefon. Őt mindig fel lehetett hívni, ha baj volt. És milyen kedves, mily megnyugtató, mikor fogad a főigazgató, ő mutat be a legkiválóbb terapeutának, kimaradnak a hosszú várólisták, személyesen is rám pillant néha, mindig készen áll a VIP betegszoba. Káslert ezért nem kárhoztatjuk, élt a helyzeti előnnyel. Neki lejtett a pálya."
tudode
Nem kirívó kleptokráciában a koreográfia, miközben a nagybetűs nép között olyan magányos, mint a fa szál:
.
------ „Menjünk innen, de gyorsan”: Nem szerették Orbánt Göncz temetésén
.
https://mandiner.hu/cikk/20151107_menjunk_inn...
.
Pedig ha megbecsüli magát, akár Árpi bácsi nyomdokába is léphetett volna!
Maria26
https://getmeets.com... - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert keresnek
RonaGyuri
Ha még ezt követően is vannak kételyeid,

akkor benned van a hiba és ne lepődj meg ha Orbánék megkeresnek

A derék Magyar Hírlap szerkesztőségi cikkben „Méltatlanul támadták a balliberálisok Káslert” … na most vagyok bajban. meg kellene mondanom, hogy mire jó ez a cikk. Nos alapvetően a derék miniszter megvédése, de legalább is annak bemutatása, hogy „Még az ellenzéki oldalról megszokotthoz képest is színvonaltalan támadásokban részesült a koronavírus ellen folytatott harc alatt Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezetője.”. Nos a cikkben sem az előbbire sem az utóbbira semmi sem utal. Na jó – bár csak sajnálni tudom akinek ez érv – válámi ván, bár az is inkább fikázás: „A támadások annyira feltűnőek és abszurdak voltak, hogy múlt pénteken Orbán Viktor a Kossuth rádióban is kiemelte: A járvány kezelésében történelmi érdemei vannak Kásler Miklósnak …”.
Egyébként túl azon, hogy elmondják mindenfélének a gaz ellent, s felsorolják a tényeket, amik Kásler bűnét okadazolják, valahogy ellenérvre nem futotta!!! =))
dr. prédikátor
koser kásler egy mocskos talp és seggnyaló GYILKOS!!! A MAGYAR IDŐSEIK ÉS BETEGEK HÓHÉRA!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.