Szemben a baloldallal, nekik a gyerek az első.

A Fidesz még gyereknapi üzenetében is az ellenzéket szidja

A kormánypártok számára továbbra is a gyermek az első – közölte a Fidesz vasárnap, gyermeknap alkalmából az MTI-vel.

Az a céljuk – írták közleményükben –, hogy Magyarország családbarát ország legyen, és ezen a mostanihoz hasonló nehezebb idők sem változtatnak.

A baloldal politikájával ellentétben a válságkezelésnél nem a családokat sújtó megszorításokban hisznek, hanem abban, hogy a gyermekes családokat még fokozottabban kell segíteni tették hozzá.

Ezt tartják szem előtt a koronavírus-járvány alatt is, amikor több családtámogatás elérését tették könnyebbé és hiteltörlesztési moratóriumot tartanak fenn, hogy ezzel is segítsék a családok szociális biztonságát – olvasható a közleményben.

Felhívták a figyelmet arra, hogy 2010 óta két és félszeresére emelték a gyermekes családok támogatását, és támogatják, hogy a jövő évi költségvetésben is tovább emelkedjen az erre fordított összeg, a járvány okozta gazdasági problémák kezelése mellett is. A gyermeket nevelők továbbra is számíthatnak a családi adókedvezményre, a csokra, az otthonteremtési támogatásokra, a babaváró támogatásra, a gyed extrára, a kisgyermekes édesanyákat segítő kedvezményekre, folytatódnak a bölcsőde- és óvodafejlesztések – részletezték.

Azt írták: támogatnak minden olyan intézkedést, amely segíti a gyermekvállalást, akár a meddőségi kezelésekkel vagy az örökbefogadás egyszerűsítésével is. "Emellett az a célunk, hogy tovább erősítsük a gyermekek és fiatalok védelmét."

Forrás: MTI

Kép: MTVA

99 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
A fidesznek a gyerek az első, méghozzá a saját gyerekük. Rájuk lehet íratni a lopott vagyonokat. Legalább ilyen fontosak a testvérek, mert ami már a gyerek nevén is sok, az mostantól mehet a testvér nevére méghozzá illeték nélkül.
Minden a családban marad, az ő családjukban.
A most munkájukat vesztett emberek családja nem számít, ők nem kapnak segítséget, annyit érnek, amennyijük van.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Macskaszem
A fidesznek a gyerek az első, méghozzá a saját gyerekük. Rájuk lehet íratni a lopott vagyonokat. Legalább ilyen fontosak a testvérek, mert ami már a gyerek nevén is sok, az mostantól mehet a testvér nevére méghozzá illeték nélkül.
Minden a családban marad, az ő családjukban.
A most munkájukat vesztett emberek családja nem számít, ők nem kapnak segítséget, annyit érnek, amennyijük van.
Béla333
"...a gyermekes családokat még fokozottabban kell segíteni tették hozzá."

Az országból kisegíteni, más élhetőbb országokba elzargatni! Jól haladnak!
Vagy félmillióan már itthagyták már az országot...
tudode
Milyen igaza volt Bernard Levinek, aki "csak" két órát beszélgetett a kolostor lakójával, és azt a következtetést vonta le, hogy
.
www.google.com/search?q=levi+orb%C3%A1n+gazember&oq=Levi&aqs=chrome.1.69i57j35i39j0l6.3464j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
------------------------------
.
Hogy fordulhatott elő a "családok évében", hogy egy KILENC GYERMEKES APA olyan szegénységben nevelte a gyermekeit, hogy áramütés érhette az egy éves gyermekét
.
--- Szabálytalanul vezette be az áramot a szomszéd telekről, halálos áramütés érte az egyéves gyerekét
.
444.hu/2020/05/29/szabalytalanul-vezette-be-az-aramot-a-szomszed-telekrol-halalos-aramutes-erte-az-egyeves-gyereket
.
"""" A 38 éves férfi élettársával és 9 gyermekével 2017-ben költözött be egy nyíregyházi kertes házba szívességi lakáshasználóként. A lakóházban nem volt elektromos áram, és a villanyóra is le volt szerelve. """
.
Harminc éve játszik napraforgót, és még mindig vannak olyanok, akik vevők erre a szakbarbárra, akinek be nem áll az etetője!
.
Az un. betegágy hadgyakorlatról is is szólva, mivel ebben az országban csak őkelme parancsa érvényesülhet!
RonaGyuri
persze ahogy a nyugdíjunkat is megvédtétek!!! =))
Zsopiale
Undorítóbb, aljasabb söpredék SOHA nem "vezette" még az országot, azaz bitorolta a hatalmat csalással megszerezve... még a nyilasok és bolsevikok is jobbak voltak, mert messze nem voltak ennyire gyáva sunyi hazug patkányok...
Nessy
Ahhoz képest pártunk és kormányunk nagyjai zömében még "baloldali kormány" idején születtek, és tanultak ingyen, Soros támogatásával!
A családtámogatás csak egy bizonyos szinten felül érvényesül per ma!!!
Tényleg, a kilakoltatás is család támogatásnak minősül?
division
Még így is sok amit adnak ha gyerek születik, ezért van ennyi megélhetési szülő, ugyanis ott születik a legtöbb, ahol nem kellene. Felelősségteljes, gyerekszerető szülők annyit vállalnak, amennyit el tudnak tartani, fel tudnak nevelni önerőből is.
Eladott Ország
Harrach Péter, a mindig komoly kereszténydemokrata politikus igét hirdetett. Miután a gyermekéhezést és a szegénységet úgy nagy általánosságban sikerült megszüntetni – az új KSH számítási módszernek köszönhetően – úgy Harrach véleménye szerint minden társadalmi réteg helyzete javult Magyarországon. Kész, ha ezt maga a KDNP frakcióvezető mondja, akkor biztosan igaz, mert hát eddig sem hazudtak soha, hisz ők mélykeresztények. Péter, kurvára nem javult idehaza a helyzet, akármit is hiszel te. A te hited ugyanis nem segít azokon, akik továbbra is képtelenek kitörni a szegénységből, mert a legközelebbi munkahely 100 km-es távolságban van. Sem azokon, akik az ünnepek alkalmával családostul mennek a Blaha Lujza térre, na nem turistáskodni, hanem meleg ételért. Az általatok oly nagy elánnal osztogatott tojást, krumplit és tűzifát sem véletlenül kapkodják el percek alatt. Az emberek nem kapzsik, kedves Péter, hanem éhesek. Harrach: "A gyerekek azért nem esznek, mert nem éhesek, így szokták meg," mert reggel a család többi tagja sem eszik. Hegedűs Kihanemén? Zsuzsa alapítványa évente 100 millió forintot égetett el a semmire irodára, autóra, utazásra, zabálásra, fiktív számlákra, magas fizetésekre anélkül, hogy a nagyfene munkának bármi nyoma lenne. Ezzel párhuzamosan és következésképpen az éhező gyerekekre nem jut, a haldokló gyerekekkel érdemben foglalkozó, valódi munkát végző civil szervezetek finanszírozása pedig nem prioritás.
csipetke
Egyre gázabb,amit orbán művel.Nagy lehet nála odafönt a baj.Egyébként milyen gyerekekre gondolt konkrétan?Akik a fidesz 10 éve alatt is éheztek?Vagy nem vehettek részt a digitális oktatásban,mert mélyszegénységben élnek?
csipetke
@legott: 15:23 ...és akkor hogy lesz elszámoltatva?
Maria26
getmeets.com - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert keresnek
namihami
És ezt a sz@rospelenkák autópályapihenőben való eldobálása igazolja. A gyerek fenekének gondozása a családbarát-kormány elsődleges feladata.
Persze, meghatározott család megválogatott tagjainak.
justhpeter
@legott: Embert nem ölünk ! Törvényes eljárásban hozzásegítjük, hogy megismerkedhessen az általa sokat emlegetett "munkaalapú társadalomból" a munkával. Tehát az életfogytiglani kényszermunka megfelelő lesz. A csürhének pont annyi az említett remek munkából, amennyit a nemzeti-keresztény szervilizmusban jól fizetett seggnyalással eltöltött.
Gazella
Hmm család barát g@ci ...sokakat akik elvesztették a munkájukat, az árokparton hagytad...pedig nekik is van gyermekük...
emerencia
@Gazella: Munkát elveszíteni egyeseknek új kihívást jelent és vigyorgást. A legtöbb embernek viszont tragédia még akkor is, ha bármely oknál fogva nincs gyermeke. Minden embernek joga van a munkához és/vagy az ország fejlettségéhez mért tisztes élethez függetlenül attól, hogy hogyan éli a magánéletét.
ómió
Most akkor babusgatnia kéne, vagy - a viszonosság alapján - a szemét kilövetnie?
Zsopiale
kurva anyád mocskos náci hazaáruló rablógyilkos patkány
csipetke
A családi-pótlékot 2008-ban emelték utoljára.Tisztán látszik ebből is,hogy nekik elsők a gyerekek
Borsodi
Azért ne felejtsük el megemlíteni kik miatt nem lehetünk most a gyerekeinkkel? Mert hiába tanultak semmibe se vették itthon őket ezért nagyon sokan menekültek egy jobb Országba ahol megbecsülik azt aki dolgozik .Pl Ausztria
Zsopiale
Náci hazaáruló szarbángeci-cseléd anyabaszó bértroll pribék patkány KAMU BEDE fasszopó geciláda patkány náci hazaáruló aljadék hazugságai süllyednek szépen... XD
Zsopiale
Náci hazaáruló szarbángeci-cseléd anyabaszó bértroll pribék patkány KAMU BEDE fasszopó geciláda patkány náci hazaáruló aljadék hazugságai süllyednek szépen... XD
Zsopiale
Náci hazaáruló szarbángeci-cseléd anyabaszó bértroll pribék kurvincs patkány KAMU BEDE fasszopó geciláda patkány náci hazaáruló aljadék hazugságai süllyednek szépen... XDNáci hazaáruló szarbángeci-cseléd anyabaszó bértroll pribék kurvincs patkány KAMU BEDE fasszopó geciláda patkány náci hazaáruló aljadék hazugságai süllyednek szépen... XD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.