A medence leengedésekor derült ki, hogy baj lehet a Gyarmati Dezső Uszoda szigetelésével. A vizsgálati idő alatt viszont javítás nincs. A kivitelező A-Híd Zrt. nyilatkozatban közölte, hogy az erről megjelent írásokból az olvasó következtethet arra, hogy a kivitelező talán hibásan teljesített, holott erről szó sincs, sőt.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a pofám leszakad! Igen így teljesít jól Orbán egész bandája! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@RonaGyuri: valószínűleg! De az is lehet, hogy bérbe adták a vízilovak pólócsapatának!
Clavigo
Soros,Gyurcsany,,a zeu. jöhet még szóba hibásként. ..Elképzeltem,,mi lesz majd a Lánc - híddal ,,ha majd a közliek nekiállnak " felújítani "...:):):) kb. ,,mint a Varkert bazár .,, Legalább " átadásban " jók vagyunk..:):):):)
Maria26
getmeets.com - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert keresnek
Sámannus
Egy kis malter egy kis mész kőmívesnek nem kell ész. Hát hogy is persze! Amit elqúrnak megkérdik a tulajt hogy jó-é, majd erre hivatkoznak. Mások a tervek, és más ami megvalósul. Így drágul minden amit orbanisztánban csinyának.
Rakjátok meg sivatagi homokkal jó lesz majd belepukizni.
Eladott Ország
"Szakértelem" és fideszes-vezetés, Láng Zsolt polgármester ... Tiszta korrupciós helyzet. Itt van ez a volt II. kerületi fideszes polgármester, Láng Zsolt. 154 nap ki nem vett szabadság pénzbeli megváltását kérte a hivataltól – írja az újság. Ez a hivatal közlése szerint bruttó 7,3 millió forint. Emellett 3 millió forint végkielégítést is jár a jogszabályok szerint az ex-polgármesternek. Láng Zsolt, aki képviselőként továbbra is az önkormányzatnál dolgozik majd, úgy néz ki, átlagosan nyolc nap szabadságot vett ki évente az elmúlt öt évben. Ehhez csak annyi mondanivalóm van: Láng Zsolt hülyére dolgozta magát, márpedig ilyen állapotában nem szavazták meg újra polgármesternek. Tudhatná, hogy nem mindig hülyének áll a szerencse. Lesz ez másként is, a pénzünkkel meg majd elszámoltatjuk. Íme Láng Zsolt:
cdn.shortpixel.ai/client/to_webp,q_lossy,ret_img,w_680,h_383/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/11/l%C3%A1ngj%C3%B3.jpg
A szalagátvágásra rendhagyó módon került sor, ugyanis Gulyás Gergely és Varga Mihály miniszterek, Láng Zsolt polgármester, Gyarmati Dezső lányai és Andréani nagykövet asszony mellett az új létesítmény szakmai vezetői, a lakosság képviselői, és azoknak az intézményeknek a vezetői is a szalag mögé álltak, akiknek az uszoda elsősorban épült:
masodikkerulet.hu/sites/default/files/styles/large/public/attachments/pictures/masodikkerulethu/2019_09/2u.jpg?itok=R_hKepUD
Valószínűleg a migránsok fúrtak alagutat és Sorosék pénzelték őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.