Czutor Zoltán szövegíró, énekes egy, a Magyar Hang főszerkesztőjét, György Zsombort támadó műsorról szóló Facebook-posztot kommentelt: „Ezek kierőszakolják maguknak, hogy egyszer csak majd ugyanúgy kezeljük a fidesz szavazót, mint hajdanán a nyilas suhancokat, vagy az AVH-st. Meg fogják csinálni, hogy a köznép úgy is bánjon majd el velük.”

(Forrás: varosikurir.hu, Városi Kurír által)

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ahol Bayer és Bede stílusa az etalon, ahol a közjogi méltóságok belefojthatják a szót az ellenzékbe, ahol egy nem azonos vélemény esetén a hazaáruló, a nemzetére támadó, bevándorláspárti, Soros bérenc a válasz mindenre, ott valóban a cinizmus, és a nagyképűség alap. Kötelező mindenkinek tudomásul venni, hogy pártunkat és kormányunkat csak hódolat illeti, s nem bírálat!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
@Gyütt Mönt: 13:15 Igen,igazad van,csak arra gondoltam,Czutornak asszem 5 gyereke van,és ha nyíltan beszél a rezsim ellen,nem biztos,hogy el fogja tudni tartani őket,ismerve orbán gyerekes bosszúvágyát.
Shikari
Felelőtlenség csendben maradni amikor tombol az erőszakos, magyarellenes cigánybűnözés!
csak úgy....
@Shikari: csak most keltél tibim? éjszaka lopni voltál?dade-dade...
Málna
@Nessy: Bayerrel és Bedével kapcsolatban egyetértek. Csak nem értem, miért nem említetted Bangónét vagy Nagy Blankát. Vagy a gecizést. Mert gondolom, ezekkel sem vagy kibékülve.
Nessy
@Málna: Nem igazán. De azt is belátom, hogy kulturált szöveggel nem lehet pl. Bayerrel vitázni, mert tények helyett jön az alpári személyeskedés! "ha Rómába jársz, viselkedj úgy, mint egy római" mondták pár ezer éve. Ergo ha modortalan, személyeskedő ürgével kerül szembe az ember, és nem lehet vele másképp kommunikálni, vagy ott hagyja az ember szó nélkül, vagy helyre teszi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2020. August 7., 18:49
Meghalt Reigl Judit