Napokon belül indul a konzultáció témáinak körbejárása.

Bedörrenhet a propagandagépezet: a kormány rákészül a következő nemzeti konzultációra

A kormány véglegesítette a nemzeti konzultációs kérdőívet, és a következő napokban témakörönként mutatja be a kérdéseket. A kérdőívek gyártása és postázása június elején indul – közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ hétfőn az MTI-vel.

Azt írták: a mostani kérdőív kitöltésével az állampolgárok olyan, Magyarország jövőjét alapvetően meghatározó kérdésekben nyilváníthatnak véleményt, mint a koronavírus elleni védekezés, a gazdaság újraindításával kapcsolatos intézkedések, vagy Soros György legújabb, európai örökkötvényekről szóló terve.

Kiemelték: a kormány célja most is az, hogy egyetértési pontokat hozzon létre a mindannyiunk életét érintő legfontosabb kérdésekben. Ezért várják az állampolgárok véleményét, és tisztelettel arra kérik őket, hogy töltsék ki, majd küldjék vissza a kérdőíveket – tették hozzá.

Forrás: MTI

Kép: Kormány

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyütt Mönt
Érdekes, a rabszolga törvényről nem kaptam nemzeti konzultációs levelet. Sőt, a kínai hitelből épülő Budapest-Belgrád vasútvonalról sem. Lehetne még folytatni a sort.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gyütt Mönt
Érdekes, a rabszolga törvényről nem kaptam nemzeti konzultációs levelet. Sőt, a kínai hitelből épülő Budapest-Belgrád vasútvonalról sem. Lehetne még folytatni a sort.
tudode
És akkor mire használja a miniszterelnöki tanácsadóit (17 fő), ha a laikus társadalomra való hivatkozással élénkit, rombot, átütemez, ki tudja mit buzerál, az éj leple alatt:
.
www.kormany.hu/hu/a-miniszterelnok/miniszterelnoki-megbizottak
.
!!!
RonaGyuri
azért elképesztő, hogy mi minden szart el tudnak adni egy kiadós zsidózással! =))
Gyütt Mönt
@RonaGyuri: hagyományőrző nép vagyunk. Persze időnként a romák kerülnek célkeresztbe.
RonaGyuri
@Gyütt Mönt: antiszemitizmus + rasszizmus + xenofóbia erősíti a derék matyar lelket! =))
csipetke
Lehetne egy olyan kérdés is ebben a tökfelesleges,milliárdokba kerülő baromságban,hogy szeretnénk-e,hogy orbánviktor úgy bánjon a közpénzzel,mintha a sajátja lenne?Illetve:-,szeretnénk-e,hogy ilyen idióta dolgokra költse a kormány/fidesz a mi közpénzünket,mint 1-1 teljesen felesleges konzultáció?A kormány,azaz orbán a konzultációtól függetlenül úgyis azt csinál,amit akar.Akkor miért kell az ablakon kidobni milliárdokat?
Nessy
@RonaGyuri: Különösen ha népnemzetikeresztény mázzal leöntik!
solidedge
Miután egymillió agymosott csatak Fidesz seggnyaló visszaküldi a levelet Orbán kijelenti hogy a magyarok azt akarják amit már ő eleve eldöntött. Ez aztán a népakarat. Jobb helyen ez röhej tárgya, de ne felejtsük hogy ez Magyarország.
ómió
A "se Soros, se járvány" efftársi narratívája szerint tényleg "érthetetlen"!
Maria26
getmeets.com - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert keresnek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.