Nem tartja meglepőnek Járóka Lívia, hogy cigány származású, jobboldali konzervatív politikusként nem hívták meg az uniós romaügyi konferenciára. Az egész DK egy vicc, Gyurcsányostul, meg a többi csökkent képességű bolsival együtt. És ők az ellenzék vezető ereje. A liberális szavazók nagyon el lehetnek keseredve, ha erre a patkányhordára is hajlandóak szavazni.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Járóka Lívia mióta "roma politikusok", nem csak egyetlen személy? Nem a cigánysága miatt nem vehetett részt, hanem mert túlságosan fidesz-hű, és még egyetlen egyszer sem szólt egy szót sem a cigányok érdekében. Mi keresni valója volt ott?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kulabombaafityiszre
Járóka Lívia fideszes cigány hazudozó az ep-ben.
Kokós tommy méltó párja,meg a buzi szájeré.
RonaGyuri
pontosítsunk őt nem hívták meg, amin nincs mit csodálkozni! =))
Béla333
Hát ha nem hívtak meg, akkor oda ne menj el!
Ilyen egyszerű ez...
CsipkeRózsa
Járóka Lívia mióta "roma politikusok", nem csak egyetlen személy? Nem a cigánysága miatt nem vehetett részt, hanem mert túlságosan fidesz-hű, és még egyetlen egyszer sem szólt egy szót sem a cigányok érdekében. Mi keresni valója volt ott?
lampa laz
Pont annyira hülye ez is mint amennyire a fidesz a tagjaitól azt elvárja.
Zsopiale
Mivel a magyar roma politikusokat mind megvásárolta szarbángeci, még jóhogy...
Eladott Ország
Járóka Lívia, a fidesz elöljáró EP-képviselője arra vigyáz, hogy nehogy szegregáció érje a cigányokat, és amíg ezt nem sikerül elintézni, addig a Gyurcsány meg a Soros a hibás, akik csak balhét akarnak a fidesz meg a Járóka tisztes szándéka mellett. A Járóka nevű fideszes díszmadár, legalább lemehetne az övéihez Gyöngyöspatára, Orbánnal kézenfogva.
10 év fideszes pusztítás után kell legalább 40 év, amíg helyre áll az ország, társadalmilag, gazdaságilag. Egyébként mi újság a híd a picsába program Farkas Flórián tezsvír' ellopott milliárdjaival?!
kereső
Nos Járóka csak hallgasson. Az aki a CV-jében letagadja , hogy magyar, hogy roma, hogy fideSS-es az jobb ha csöndben marad. Dobrev meg azt hiv meg akit akar, a maga által rendezett konferenciára. Nem hallottam róla, hogy bármely fideSS-es által rendezett konferemciára meghivták volna az ellenzék bármely képviselőjét- pedig novák katalin nagy-nagy konferencia járó, szervező.
Gyütt Mönt
Járóka Lívia miért nem tiltakozott, amikor a gyöngyöspatai kártérítési ügyben felfüggesztették a kifizetéseket? Mondjuk írhattam volna Farkas Flóriánt is.
Csizmás Kond
@Horizont: ...mongyuk igaza volt Klárának, mert ha meghívja nem tudott volna annyi marhaságot összehordani mint így, hogy nem volt ott senki akit érint a téma...
Clavigo
@Shikari: Te meg egy faszkalap vagy,,bozgor.
Csizmás Kond
@Horizont: ...csak egyszerűen érdekesnek találtam...és van amin rágódni...:)
Sámannus
Járóka ellőtte az összes puskaporát azzal, hogy konzervatívnak titulálta magát. Kéhem szépen a fidesz nem konzervatív párt , hanem demagóg populista, és legfőképpen nem keresztény, hanem csak álkeresztyény.
csak úgy....
@Csizmás Kond: kutyagumin rágódj siccem, az jót tesz az idegeidnek..
csak úgy....
beszarás,hogy a nem arra járókát nem hívták meg,mert cigány,-ha hívták vóna akkor meg nem ment vóna,mert nem vót eléggé cirádás az a meghívó!
Csizmás Kond
@Horizont: Nem is azért raktam ide a cikket...és ami az igazság elég furán éreztem volna magam, ha ilyen ( tisztelet a kivételnek ) egylet állna mögöttem..
Clavigo
@Shikari: Rosszul aludtál Bumburnyák ? Mintha nyűgös lennél,,oláh.. ,,így kora reggel.
dr. prédikátor
@Shikari: nyikari cerkóf a klozetlajó!!! kibujtál a szar4ból??? mennyit fizetnek hogy itt mocskolódj te bélféreg??? napidíjat kapsz vagy beírások után fizetnek??? mocskos román köpőcsésze!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.