Az MSZP hiteltelen a nemzeti ügyekben, a Fidesz a nemzeti összetartozás ügyében senkit nem tekint hitelesnek, aki Gyurcsány Ferenccel összeáll – írta a nagyobbik kormánypárt frakcióigazgatója hétfői közleményében a szocialista Molnár Zsolt nyilatkozatára reagálva.

"A Fidesz meg akarja osztani a nemzetet" – reagált a kormánypárt a vádakraFotó: MTI/Ujvári Sándor

Balla György úgy fogalmazott:

Gyurcsány Ferenc minden idők legdurvább kampányát folytatta 2004-ben a határon túli magyarok ellen. Ennek plakátarca, Bangóné Borbély Ildikó pedig a mai napig a szocialisták soraiban van

- emelte ki.

Hangsúlyozta: az MSZP nem támogatta az új alaptörvényt sem, amely kimondja, hogy "Magyarország az egységes magyar nemzet összetartozását szem előtt tartva felelősséget visel a határain kívül élő magyarok sorsáért, elősegíti közösségeik fennmaradását és fejlődését, támogatja magyarságuk megőrzésére irányuló törekvéseiket".

Molnár Zsolt, az Országgyűlés nemzeti összetartozás bizottságának MSZP-s alelnöke hétfői online sajtótájékoztatóján azt mondta:

a Fidesz meg akarja osztani a nemzetet, és saját céljait akarja szolgálni akkor, amikor nemzeti konszenzus helyett egypárti diktátumként nyújtja be a parlamentnek azt a határozatot, amelyet a Kárpát-medencei képviselők 100 százaléka elfogadott.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
dehogy akarja megosztani; az egészet próbálja palira venni! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
dehogy akarja megosztani; az egészet próbálja palira venni! =))
Nessy
@RonaGyuri: Orbánnak szüksége van a levelezőtagozatosokra a hatalma megtartásához. Ezért költ milliárdokat, a költségvetés terhére a határon túliakra. Ők meg a fotelben ülve oda teszik az x-t ahova mondják nekik. Itthon úgysem ellenőrzi senki, hogy él e még a nagypapa is.
A döntésük ódiumát nem kell viselniük, azt meghagyják nekünk.
Nem a kettős állampolgárság a probléma, az ellenőrizetlen szavazati jog!
tudode
Mi az, hogy "aki Gyurcsány Ferenccel összeáll"?
.
Csupán arról van szó, hogy a két politikus között akkora különbség van, mint ég és föld!
.

.
verőce21
A Fidesz akarja a nemzetet megosztani? - hogy van ez...? "Gyurcsány minden idők legdurvább kampányát folytatta 2004-ben a határon túli magyarok ellen. Ennek plakátarca, Bangóné Borbély Ildikó pedig a mai napig a szocialisták soraiban van"

Azontúl is, a szocik beolvasztani akarják a magyar nemzetet, most éppen egy napnyugati katyvaszba, sőt Bábelbe, ahol több mint húsz hivatalos nyelv van! Ha hagyjuk, Ferenc testvér “Mona Lisája, Dobrev Clariss” ezért beszél világoson Egyesült Európáról, mert a háttérhatalom kezére játszaná szeretett hazánkat Magyarországot.
Ezért, világosítsatok fel mindenkit! Adjátok tovább tudja meg mindenki, a Haza nem eladó!
RonaGyuri
@verőce21: már elpasszoltátok a szovjet és kínai elvtársaitoknak! =))
verőce21
@RonaGyuri: Zőccségeket beszélsz, Gyuszi Nyuszi!
csipetke
Egy biztos,a magyarországi magyaroknak jóideig nem volt bajuk a külhoniakkal,de amióta orbán megveszi őket kilóra a szavazataikért,hát bizony utáljuk őket.Egytől-egyig,amelyiket ideeszi a fene szavazni,amivel beleugatnak az életünkbe.Fordított helyzetben ők is utálnának bennünket,ha mi ugatnánk az ő életükbe,hasonló szituációban.Azaz,orbán tényleg megosztja az embereket
kulabombaafityiszre
Itt olyan nemzeti összetartozás van,ha este négy ember találkozik biztos összeszurkálják egymást
kereső
@verőce21: Már valóban nem. Mert az orbán &Co. már eladta.
kereső
Molnár zsolt hol volt az elmúlt 20 évben? Mert orbán, és a fidess kb. azóta ossza meg a nemzetet, és nem a próbánál tart.
RonaGyuri
@verőce21: Te ócska fityeszetlen tahó, a retkes prosti anyádnak annak mondj ilyeneket!
vitriol
@verőce21: erre figyelmeztesd orbánt!
csak úgy....
a magyar egy megosztható nép! már mohács elött is az vót ...
csak úgy....
...viszont bünbak keresésböl jeles! - mindíg más a bibás
csak úgy....
@csak úgy...: tatár,török,labanc,ruszki,akiket szeret is meg nem is,mikor hogy...
most megint menö a tatár , török és a ruszki mert a góré így gondóta!
Clavigo
Asszem qrvára leszarom ezt a trianon- témát.
ómió
Ez az, efftárs! Tartsd a "szintet", hazudd a Fideszre!
Maria26
getmeets.com - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert keresnek
Aki Én
@ómidióta: Ez az, efftárs! Tartsd a "szintet", tagadd ami a Fideszre nézve kellemetlen!
verőce21
@RonaGyuri: (19:37) Mondom, hogy "zőccségeket beszélsz", Nyuszi Gyuszi!
Egyébként ilyet a te retkes anyádnak mondjál Tahó!
legott
A Fidesz MEGOSZTOTTA a nemzetet !!!

Ha eleinte nem is volt ez nyilvánvaló, de 2002-re az első Orbán-kormány végére nyilvánvalóvá vált.
Családtagok, rokonok, barátok estek egymásnak a 2002-es választások előtt. Nem egyszer voltam tanúja, ahogy üvöltve veszekedtek, leköpték egymást.
Egy nemzet ilyetén való megosztása, békeidőben, tengernyi lehetőség közepette felér egy második Trianonnal. Ez Orbán történelmi bűne.
Eladott Ország
@legott: ma, 07:43; Orbán: Egy közös ellenség több embert tart össze, mint egy közös barát!
scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/101543714_2570218056564604_5918730581910224896_n.png?_nc_cat=102&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=n8ERHZKX7nkAX_aS1qF&_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&oh=59b76d1cdcd51ea3288776bc39a169ba&oe=5EF8F245
A legsötétebb időket idézik a mindennapjaink. Nemhogy a fény nem látszik az alagút végén, de nagyon hosszúnak tűnik az az alagút. És úgy tűnik, körbe is ér. Úttalan, kilátástalan, reménytelen. Hihetetlen, hogy egyetlen emberen múljon milliók jövője, élete. Egy utolsó remény maradt nekünk, hogy a csalánba mégis üt olykor a ménkű. A kérdés, mikor már?
legott
@Eladott Ország: Érdekes, hogy Vaclav Havel, már 2002-ben érezte, hogy ki kell mondania, a már sokat - de úgy látszik mégsem elégszer - idézett mondatot:

"Ha ez az ember még egyszer hatalomhoz jut, Isten óvja Magyarországot, de még Európát is."

Mikor már? Sajnos csak akkor, ha Orbán eltűnik a képből. Mostanra már dugig van buta emberekkel a fideszes vezetés (is), akik Orbán nélkül egy senkik.
De az, hogy Orbánt nem lehet elzavarni, nem (csak) a magyar nép bűne, hisz tisztán látszik, hogy sem Európa, sem a világ nem tud mit kezdeni vele (sajnos a gazdasági érdekek miatt az európai politikusok egy jelentős része nem is akar; és a világon eluralkodó nacionalizmus, populista előretörés is elég nagy gátja ennek - ha Amerikában lehet egy Trump-féle elnök, akkor sajnos bármi lehetséges).
kokopelli
@RonaGyuri: Láthatod,hogy mit tesz meg valaki a "trafik(ok)"-ért! Igaza volt Hofi-nak! Aktualizálva:
"ßopok,nyalok,ha üzletet kapok!"
Nessy
Ezek szerint pártunknál és kormányunknál "összetartozást" jelent a mostani megemlékezésről az ellenzék kitagadása? Már nincs olyan nemzeti ünnep, vagy megemlékezés, amit a kormány nem sajátít ki magának, és használ fel kormány propagandára!
ómió
@Aki Én: Bolsiék fajkreténje! Hazudd a másikra! Hisz Lenin atyád is erre "teremtett"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.