Egy installációt helyezett el a Kutyapárt néhány tagja a budapesti Blaha Lujza téren, amely a Super Mario-játékokban felbukkanó húsevő növényt, a Piranha Plantet ábrázolja – szúrta ki a 24.hu.

Rászállt a rendőrség a Kétfarkú Kutya Párt több tagjára
Fotó: Facebook/Magyar Kétfarkú Kutya Párt

A viccpárt a Facebookon először azt írta:

Most állítanak minket elő a 8. kerületi rendőrkapitányságra.

Majd később jött a frissítés:

a békávés úr és a rendőrség némi tanakodás és a telók kikapcsoltatása után arra jutott, hogy mégsem kell senkit bevinni.

Hamarosan videó is lesz az incidensről.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A telefont minek kell kikapcsolni egy ilyen esetben?
Tán csak nem azért, hogy ne lehessen bizonyítani az esetleges túlkapást, törvénysértést a maffia szolgálatában levő rendőrök részéről? Szolgálunk és védünk??!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gyütt Mönt
A yard a Deák téri füstgránátos vonulásra nem volt allergiás, az ilyesmire igen. :))
csipetke
@Gyütt Mönt: 18:23 Ja,a vár alatt dudálókat büntették sorra,nem is kevésre,pedig nyilván véleménynyilvánításból dudáltak.Úgy tűnik,csak a békés embereket vegzálják. A mi hazánk nevű nyíltan rasszista balhés szektához közel se mertek menni.Minek az ilyen rendőrség?Vajon a Kétfarkúéknak milyen bűnük lehetett?
Rockxy
pedig minden rendes embörnek két farka van
human
A kamupártok minden választás alkalmával milliárdokat visznek haza. Azokkal összesen nem foglalkoztak annyit a hatóságok, mint a Kétfarkúakkal.
Sámannus
Irigykednek rájuk, mert nekik egy sincs mert ők csak töketlenek.
SystemError
Egy viccpártok helyzete alapvetően megmutatja, hogy diktatúra van-e az adott országban.. Azokban az országokban, ahol egy minimális esze van a féldiktatórikus vezetésnek, ott saját érdekből rájöttek, hogy hagyni kell őket és akkor ezt lehet lobogtatni, hogy "de hát itt demokrácia van"..

Úgy látom ezt a szintet már régen elhagyta a kis varangykirályunk!

Ugyan tartja a mondás, hogy a humor az utolsó amit elvehetnek, de arról nem szól a mondás, hogy ezt valóban el lehet vehetik. Mondjuk ahogy ismerem őket ez még kevés lesz. Sokan fogunk pár év múlva nevetni és mémeket készíteni egy begyógyszerezetten izgő-mozgó elítélt láttán... Az lesz a legviccesebb!
Béla333
A telefont minek kell kikapcsolni egy ilyen esetben?
Tán csak nem azért, hogy ne lehessen bizonyítani az esetleges túlkapást, törvénysértést a maffia szolgálatában levő rendőrök részéről? Szolgálunk és védünk??!!
Nessy
@Gyütt Mönt: A Kétfarkú Kutyusok legközelebb tartsanak engedély nélküli "békés megemlékezést", füstgránáttal, harsány ordítozással. Ja, és nem árt pár focihuligánt is meghívni! Védnöknek meg Hollik szócséplőt felkérni!
vitriol
Ezek soha nem ott intézkednek ahol kell!
Nessy
@vitriol: Majd bolondok lesznek csetepatéba keveredni a kigyúrt fociultrákkal! Az nem fér bele a fizetésükbe! Pár jámbor fiatalember, meg normális ellenzéki autós! Azok nem ütnek! Különösen egy 71 éves idős férfit lehet többre büntetni, egy ittas tömegkarambolt okozónál!
Sámannus
Más kérdés viszont a metró biztonsága. Ezt viszont a BKV elbaltázott megoldása, mert bárki zavart is okozhatna a szellőzőrendszer manipulálásával. Volt már ilyen más földrészen. Most csak azt vettük észre, hogy hoppácska itt egymás biztonságáról is szó van... Eszembe nem jutna így elvégezni egy munkát. Ez trehányság a köbön!
Maria26
getmeets.com - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert keresnek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.