Álláspontom szerint a ‘belhoni' és a ‘külhoni' magyarság a közös részvételű intézmények révén juthat minél szorosabb együttműködésre. Székely Sándor, független: Javaslom, hogy a Magyar Országgyűlésnek legyen egy olyan, a magyarországi lakhellyel nem rendelkező, ám magyar állampolgárok által közvetlenül választott tagja, aki az államhatárokon túli magyarság érdekeit képviseli. Ez a képviselő minden olyan ügyben felszólalhat, amely az Országgyűlés értelmezésében kimondottan az ő választóit érinti. Az állandó magyarországi lakhellyel nem rendelkező, tehát a választói névjegyzékben nem szereplő magyar állampolgárok így a közvetlenül választott képviselőjük révén lehetnek hatással a magyarországi folyamatokra. A centenáriumi év alkalmával az Országgyűlés elé viszem fenti, a pártom, az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom által is támogatott javaslatomat.

(Forrás: igenszolidaritas.hu, igenszoli által)

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
@CsipkeRózsa: Óhhh basszus meg sem néztem az agyam eldobom...Szanyi???
A kis tetű. Mit akar ez is??? Szemét.
szegfue
@Horizont: 19:56 Ezek mintha nem is normális kaját ennének, hanem timsót... egyre jobban zsugorodik az agyuk!
Maria26
https://getmeets.com... - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert keresnek
Nessy
@szegfue: Frankfurt, Wienna, Párizs felett eltéved a felhőben a propeller!
Clavigo
@Horizont: 502- es hiba nálam is állandó,,szinte. Lehet,,,a cenzor " ajándéka ",,,,a nem Orbán- kompatibilis fórumozóknak...
legott
A határon túli magyarok SEMMIT nem tesznek Magyarországért, csak elvesznek - amit nem szégyellnek (és tisztán látszik, hogy semmit nem szégyellnek)

És az is undorító, hogy én nem vagyok székely (az egész világon összesen 950 ezer fő - vagy még annyi sem !!!) viszont egy Európai Uniós ország lakosa vagyok (az angolok kilépése után kb. 460 millió fő), és mégis leveszik az európai zászlót és az ősi pogány szimbólumokat tartalmazó fostos székely zászlót kell néznem... Orbánék szerint majdhogynem imádnom.
Meg anyád, az !!!

Árulkodó ez a mondat is: "A székelyek eredetére vonatkozóan több – egymásnak ellentmondó – elmélet létezik." /WP/
Szóval, elméletileg...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.