Kövér László és Áder János mondanak majd beszédet a csütörtöki megemlékezésen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Trianon nem lehet pártpolitikai kérdés.
Aki magyarnak érzi magát, annak tragédia.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Shikari: Nos, hogy magasabb szinten milyen stílusban beszélnek az ellenzékről, a más véleményen lévőkről, milyen cinikus és személyeskedő válaszok hangzanak el.azt inkább ne bolygassuk! Isten bűnömül ne vegye, de egyik másik kormányzati válaszadót, vagy felszólalót szívem szerint képen törölném, hogy a fogai körmérkőzést játszanak a benn maradásért! Mondom is a véleményemet, de verba volant, scripta manent. Ergo írásban igyekszem udvarias maradni.
Nessy
@Shikari: Azért még egy mondat. Amikor azzal kezdi valaki még megszólítás nélkül a hozzászólását, hogy "nyüszítenek a libsik, hazaárulók, menjenek máshova", "efftársilag hazudnak", akkor tényleg kell a régi idegosztályi gyakorlat, hogy ne ebben a stílusban válaszoljon az ember. Illetve a legegyszerűbb, ha nem reagál rá. Csak néha nehéz megállni.
verőce21
Trianon nem lehet pártpolitikai kérdés.
Aki magyarnak érzi magát, annak tragédia.
Aki Én
@verőce21: 08:45 Ez vicces kijelentés egy fideszestől :) Hogy te mennyire nem éred a ritmust...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.