Kedden jelentette be Mirkóczki Ádám, hogy Sneider Tamás, Varga-Damm Andrea és Farkas Gergely után ő is kilép a Jobbik frakciójából.

Megszólalt Vona Gábor a Jobbik széteséséről
Fotó: MTI/Kovács Tamás

Mirkóczki Ádám, korábbi szóvivő, most pedig Eger polgármestere döntésének hátteréről és körülményeiről az ATV Egyenes Beszéd műsorában azt mondta, 

már októberben megszületett benne ez a döntés- ősszel elmondta, hogy nem egy pártot, hanem a várost kívánja képviselni, és nem pártlogika alapján akar dönteni.

Rengeteget tanult a pártjáról, de helyben a közéleti csatározásoknak része volt a pártpolitikai múltja, ezért érezte azt, hogy demonstálnia kell, hogy ő nem egy pártpolitikai szereplő. A saját hitelessége szerinte itt érhető tetten.

A Jobbik alapítója, és korábbi elnöke Vona Gábor úgy fogalmazott az ATV Híradójának: nem esik jól a párt szétesését látni.

„Azok az emberek, akik most egymásnak ugrottak, és akik között ennyire elmérgesedett a viszony, nekem mind munkatársaim voltak… Rossz ezt látnom.”

– fogalmazott.

A probléma gyökerével kapcsolatban úgy vélekedett, hogy az ilyen és ehhez hasonló konfliktusokban mindenki hajlamos a saját érvrendszerét „felturbózni”.

„A politikában pedig, a pártpolitikai részen azt látom, hogy értelmetlen dolgokon folyik az éles vita”

– tette hozzá.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Te köcsög... Rád szóltak ,hogy szólalj meg ?
csak úgy....
csitulj gabi,- "Új szelek nyögetik az ős, magyar fákat,
Várjuk már, várjuk az új magyar csodákat."
Eladott Ország
Vona ne szólaljál meg, te már a fidesz fizetési listáján szerepelsz és megvettek kilóra mint egy hízott libát. Az lenne a legjobb cukifiú, ha végleg eltakarodnál a közéletből!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.