1990-ben a parlamentben egyperces felállás volt, Orbánék nélkül. Ám a Fidesz akkor nem a megemlékezés ténye ellen tiltakozott.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A fejlődés majdnem töretlen

Trianon megemlékezés a parlamentben

Az index.hu „30 éve olvassák a Fidesz fejére, hogy kivonult a trianoni megemlékezésről, csak a sztori másik felét nem említi senki” címmel idézi fel az eseményeket.
A konkrét téma mellett akad néhány fontos megállapítani való:
„Szabad György azonban - immáron többedszer - ráerőltette akaratát az Országgyűlésre ” – idézi a 30 évvel ezelőtti nyilatkozatokat. S meg kell állapítani, hogy ebben töretlen a fejlődés, hisz a jelenlegi házelnök nem csak egyszerűen ráerőlteti az akaratát az ország képviselőire, de valóságos teljhatalomként garázdálkodik.
Azonban van változás is: beszámol arról, hogy a Fidesz képviselője „ nagyjából ugyanazt elmondta a hírügynökségnek, mint a felszólalásában. ”! Nos, erről nagyon leszoktak! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.