Több mint tíz év után változott a miniszterelnök fizetése! Orbán Viktor márciustól 50 forinttal kevesebb fizetést kap: a kormany.hu-ra feltöltött adatlap szerint bruttó 1 millió 507 ezer 400 forintról 1 millió 507 ezer 350 forintra vágták meg a bérét.

Döbbenet! Ötven forinttal megrövidítették a legrosszabbul kereső kormánytagot, Orbán Viktort!

Eddig is Orbán volt a legrosszabbul kereső kormánytag, két éve már a miniszteri fizetések is meghaladják az övét – írja a Blikk.

Ráadásul az év elején egy hatalmas emeléssel az államtitkárok is megelőzték Orbánt a fizetési listán, mivel a nem képviselő államtitkárok javadalmazását 1,3 millióról 1 millió 750 ezerre emelték.

Amikor megnéztük a jogszabályokat, hogy mi is a pontos oka az ötvenforintos csökkentésnek, rájöttünk, hogy tulajdonképpen pontosítás történhetett.

A miniszterelnököt a vagyonnyilatkozata szerint 2019-ben más csapások is érhették: az  év elején 1,3 millióra tudta feltornázni a megtakarításait, de úgy tűnik, 2019 nála is kemény év volt, mert az idei nyilatkozata szerint ez az összeg eltűnt – írta az év elején a 444.hu.

Cikk- és címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@ómió: ma, 09:29; ♦ Gyurcsány Ferenc miniszterelnök nem tartotta meg kormányfői fizetését. Kormányfőként 1.507.400 forintot keresett havonta, de ezt az összeget minden hónapban jótékony célra ajánlotta fel. "Bajnai Gordon miniszterelnök vagyonnyilatkozatában is feltüntetett miniszterelnöki fizetését 1.436.200 forintot, sem vette fel, azt minden hónapban visszautalta az államkincstárnak - közölte a kormányszóvivői iroda az MTI-vel." A fidesz bűnöző főgecije pedig a strómanján keresztül az ország leggazdagabb embere lett! Így van ez ómió "efftárs"!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
ne essünk kétségbe, a probléma pipa.. Az ötven Forintot elegánsan pótolja Mészáros és b.neje, akik az éves nyereségüket kivéve a kasszából, átutalják majd a főnöknek azt a szerény néhány milliárdot...talán kárpótolja azt az ötvenest...
Hiába no...a nagyvonalúság kevesek kiváltsága...
colibri
Csak tudnám, mi ebben a döbbenet? Milliószor fontosabb megdöbbentő dolgok történnek országunkban!
ómió
Böszmefivel bezzeg ilyen soha nem fordult elő!
Eladott Ország
@ómió: ma, 09:29; ♦ Gyurcsány Ferenc miniszterelnök nem tartotta meg kormányfői fizetését. Kormányfőként 1.507.400 forintot keresett havonta, de ezt az összeget minden hónapban jótékony célra ajánlotta fel. "Bajnai Gordon miniszterelnök vagyonnyilatkozatában is feltüntetett miniszterelnöki fizetését 1.436.200 forintot, sem vette fel, azt minden hónapban visszautalta az államkincstárnak - közölte a kormányszóvivői iroda az MTI-vel." A fidesz bűnöző főgecije pedig a strómanján keresztül az ország leggazdagabb embere lett! Így van ez ómió "efftárs"!
dr. prédikátor
rendezzünk azO1G nek gyüujtést!!! kötélre!!!
Giovanni Alba
@Eladott Ország: Nem szép dolog ilyen durván, tényeket bemutatva beletaposni az örömébe, amikor sikeresen felkutatta a Gyurcsány-szálat a történetben. Szegényke most a sarokban zokog, csak annyit hallani, hogy : Ó. ómió-ta sújt a sors engemet!
namihami
@ómió: Valóban nem! (lásd @Eladott Ország: 09.44:)
nezelodo
Azért gyanítható, nem igazi barát az a Lölö, hogy így hagyja nélkülözni a legjobb barátját! Én a helyében elsüllyednék szégyenemben, hogy ha ilyen sóher lennék... Most is küzdök, hogy befizethessem a súlyadót, de nem nagyon kapkod az önkormányzatom, úgyis viszi a templom egere, ahogy beérkezik.
ómió
@Eladott Ország: Valami ütősebbet hazudj rá, bolsiék fajkreténje! Ha meg majd ő is annyit lop a közösből (a "társadalmi tulajdon és a libatenyésztők sérelmére"), mint az efftársi hivatkozottak, akkor majd ő is "felajánlja"! Szóval, fajkretén efftárs, valami új "farbával" gyere!
kissé felnőttem
erre mondták ejnye de puritán, hm? itt még nincsen de észak koreában van. ??? gondoltat rendőrség.
CsipkeRózsa
Nem rövidítették meg, csak nagyvonalúan kerekítettek egyik esetben.
Clavigo
@ómió: Te ,,úgy ,,mennyire vagy rokkant,,agyilag ? Én ,úgy 120%-ra tippellek...
vitriol
A hülyék mindig a túloldalon vannak! - most is...
namihami
@ómió: 15.49:: ""Annyit"" tényleg nem sikerül neki! Mészáros ""nemstróman"" néven a sokezerszeresét viszont igen!
ómió
@namihami: Tetüfi! Nagyobbat kéne hazudjál! Még lemaradsz az efftársaidtól!
ómió
@Eladott Ország: Na, bolsiék fajkreténje! Már Kádár efftársad udvari bohócától is idézgetsz? A Lenin-összes meg smafu?
ómió
@Eladott Ország:"Lehoztad" a bolsi hazugságlexikon legújabb frissítését is, bolsiék fajkreténje!? Csak így tovább a lenini úton!
Málna
@Shikari: Hogy szedtél össze ennyi lájkot?:-)
Aki Én
@Málna: @Shikari: Ez valóban érdekes, de nem egyedi. Összesen nem vagytok ennyien :) Mondjuk a Shikari van vagy öten különböző avatarokkal.
@ómió: Téged ma is imádnak, megnevetteted az embereket. Habár a kórképed inkább szánni való.
Clavigo
@Shikari: Ja,,hódolóid...:),, a mutterod,,,meg a kuncsaftjai..? Bunkó vagy te Bugsy.
kissé felnőttem
ja majd mehet a gázostól nimerséénre (soha viszont nem látásra ) kölcsönért ha kevés lesz a bére uj 7 személyes autóra, Ja neki állami jár ingyen bérmentve stb biztositás szerviz üzemanyag+ pálya martica ez már ma egy vagyont érő akármi.
Clavigo
@Shikari: Azért ennek fussál neki még egyszer... Kár érted,,hogy ilyen hülye vagy.. Lehetnél normális ember is.
grincss
@Clavigo: Normális ö a maga módján!
ABnormális!
namihami
@ómió: 08.47:: Paraszt vagy! (nem földművelő)
Ez jellemző rátok. Ha kifogytok az
ÉSZérvekből, akkor jöhetnek a heteró, fehér, jobboldali (értsd Fidesz-szinvonalú) ""érveitek"".
Nem lehet, hogy te tulajdonképpen a durbi vagy, csak másik néven? Eressz el egy-két bányát, 50IQ-t és hasonlót és rád ismerek.
ómió
@Eladott Ország: Fogyatékkal élőknek fenntartott? Akkor azért őrizgeted!
ómió
@namihami: Miféle "észérvet" hiányolsz a tömény hazugságaidhoz, tetüfi? Attól, hogy te egy falka bolsi nicknév alatt eregeted a makogásaidat, már mindenkiről ezt feltételezed? Így van az, ha a tetü bolsi magából indul ki!
ómió
@Eladott Ország: Gyűjtöd az idézeteket, bolsiék fajkreténje? És éppen a bolsi hazugságösszesből? Húzzál bele! Hogy az örök bolsevizmus "fényeskedjék neked"! Csak ne itt, hanem "óhazátok", Internacionalisztán vöröslő ormain!
ómió
@Clavigo:Ezt tükörbe nézvést állapítottad meg? És egyből rám kellett hazudnod? Igazán "efftársi"!
Clavigo
@ómió: Te kibaszott hülye vagy,,szerintem.
ómió
@Clavigo: Hazudd rám a "kvalitásodat"! Efftársilag tuti attól alszol jól!
legott
"Orbán körülbelül annyira puritán, mint bármely keleti diktátor az elmúlt évtizedekből.
...
Orbán egy kapzsi, mindent leuraló maffiavezér, aki továbbra is el akarja hitetni az emberekkel, hogy ő tulajdonképpen csak egy közülük
...
Orbánnak egyszerűen nincs szüksége hivatalosan magas fizetésre, hiszen úgy rendelkezik több ezer milliárd forint fölött, mintha a sajátja lenne."

kolozsvaros.com/2020/06/06/puritan/
ómió
@simmering73: Adekvát betétet találtál a bolsi hazugságlexikonban?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.