Több mint tíz év után változott a miniszterelnök fizetése! Orbán Viktor márciustól 50 forinttal kevesebb fizetést kap: a kormany.hu-ra feltöltött adatlap szerint bruttó 1 millió 507 ezer 400 forintról 1 millió 507 ezer 350 forintra vágták meg a bérét.

Döbbenet! Ötven forinttal megrövidítették a legrosszabbul kereső kormánytagot, Orbán Viktort!

Eddig is Orbán volt a legrosszabbul kereső kormánytag, két éve már a miniszteri fizetések is meghaladják az övét – írja a Blikk.

Ráadásul az év elején egy hatalmas emeléssel az államtitkárok is megelőzték Orbánt a fizetési listán, mivel a nem képviselő államtitkárok javadalmazását 1,3 millióról 1 millió 750 ezerre emelték.

Amikor megnéztük a jogszabályokat, hogy mi is a pontos oka az ötvenforintos csökkentésnek, rájöttünk, hogy tulajdonképpen pontosítás történhetett.

A miniszterelnököt a vagyonnyilatkozata szerint 2019-ben más csapások is érhették: az  év elején 1,3 millióra tudta feltornázni a megtakarításait, de úgy tűnik, 2019 nála is kemény év volt, mert az idei nyilatkozata szerint ez az összeg eltűnt – írta az év elején a 444.hu.

Cikk- és címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@ómió: ma, 09:29; ♦ Gyurcsány Ferenc miniszterelnök nem tartotta meg kormányfői fizetését. Kormányfőként 1.507.400 forintot keresett havonta, de ezt az összeget minden hónapban jótékony célra ajánlotta fel. "Bajnai Gordon miniszterelnök vagyonnyilatkozatában is feltüntetett miniszterelnöki fizetését 1.436.200 forintot, sem vette fel, azt minden hónapban visszautalta az államkincstárnak - közölte a kormányszóvivői iroda az MTI-vel." A fidesz bűnöző főgecije pedig a strómanján keresztül az ország leggazdagabb embere lett! Így van ez ómió "efftárs"!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
o meg csak mint ez a mongolid-idióta , apadt-agyú, s fél-hülye @Gyütt Mönt: ?+ mint @SystemError: @Zsopiale: @luiz: ?
no meg ez a fél-hülye @olivetti: = @csak húgy...: ? na meg @Mirabilis: @tudode: a két transexuális de pirulás bérköcsög ?
no meg + ez a sok + érzékenyitett bányacsotány ez a @kereső: @csak húgy...: @Horizont: @kissé felnőttem: @Clavigo: ?@legott: ? + az ECHÓ-TV reggelig néző : @Eladott Ország: ?
fideszes gyökér
@Shikari: pedig milyen szépen pörögnél a faszomon, kétfogú cigány nyanya!
Milyen szépen lobogna a félázsiai útlevél a picsádon, nyanya.
Rögtön megellenéd az új "mádzsárokát" is!
Shikari
@fideszes gyökér: A magyaok dákója megakad még a torkodon libsi kápóivadék!
fideszes gyökér
@Shikari: a cigány picsádban akad meg, pakisztáni migráncs!
ómió
@simmering73: Adekvát betétet találtál a bolsi hazugságlexikonban?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.