Csak az expozé hangzik el a mai vitán.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Hadd ünnepeljék a bennszülött térfoglalók, miután a III. Köztársaságnak is annyi!
Eladott Ország
Ahelyett, hogy egymás lúdtalpára taposva bizonygatnák, hogy nekik jobban fáj Trianon, sőtpláne kizárólag nekik fáj Trianon, amazoknak meg kurvára nem fáj, mert nem a magyar nemzet részei. Trianon pártállástól, ideológiától függetlenül kudarc és veszteség, ezért az, hogy 100 év után csak erre az ordenáré műbalhéra futja a nemzeti összetartozás lehányt zászlajával masírozó nemzetegyesítés önjelölt bajnokainak, az tényleg maga a gyász. Közben Trianon után 100 évvel, amikor egyesek még mindig abból élnek, hogy elzsibbadt nyakkal kémlelik a múltat, és retkes késsel, a pofájukra kiült kéjes vigyorral piszkálgatják a vélt és valós sebeket, hogy a nép lehetőleg soha ne tegye túl magát a fantolmfájdalmain, amelyeknek okáról vajmi keveset tud, dübörög az elmúlt 100 év legsikeresebb kormányzása. 100 éve Trianon volt, 10 éve fidesz van! Ez a tragédia!
simmering73
"A kicsinyes, korlátolt nacionalizmus, a kirekesztés, a Kövér László-féle sötét gyűlölködők világa teremtette meg először a lelki Trianont, aztán ez hozta létre a fizikai Trianont is. Amíg a lelki Trianon nem múlik, Magyarországnak nincs esélye arra, hogy a fizikai Trianon megváltozzon, hanem hosszútávon saját megszűnését készíti elő. A nacionalista gyűlölet kultúrája gyilkos kultúra, önpusztító kultúra, amely nem kell a világnak. Nem tesz kedvessé, szeretetté és elfogadottá egy népet. Meg lehet nézni az Orbán-rezsimet, amelyben utálnak élni a magyarok is, nemhogy mások. Élő ember a lábát nem szívesen tenné be, hogy ott éljen, még akik a világ poklából menekülnek, azok sem vágynak arra, hogy ebben az országban éljenek. A külföld pedig borzadva nézi, hogyan lehet egy ilyen országban egészséges lélekkel élni."
nepszava.us/a-nacionalizmus-kudarca-is-trianon-hianyzott-a-birodalomhoz-szukseges-nagylelkuseg/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.