Budaörsön történt az eset.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint egy akkor még ismeretlen férfi május 18-án reggel egy budaörsi társasház folyosójáról lopott el egy biciklit, oda egy nyitott vasrácsos ajtón keresztül jutott be.

Azt viszont nem tudta, hogy a házban felszerelt kamera rögzítette a ténykedését, ennek köszönhetően június 2-án a bicikli tulajdonosa felismerte a tolvajt egy budaörsi buszon, és ki is hívta a rendőröket.

János ellopott egy bringát, de pechjére a tulaj felismerte

Fotó: police.hu

A járőrök igazoltatták a férfit, akiről hamar kiderült, hogy ellene a Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. kerületi Rendőrkapitánysága elfogatóparancsot bocsátott ki, ugyancsak kerékpárlopás miatt.

A zsaruk a férfi ruházatát átvizsgálták, akinek táskájából csavarhúzó, és egy kerékpárlakat is előkerült. F. Jánost az egyenruhások a rendőrkapitányságra előállították, aki gyanúsítotti kihallgatása alkalmával tagadta a bűncselekmény elkövetését.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a férfivel szemben lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.