Orbán Viktor Minszkben arról is beszélt, az ország hamar kilábal a válságból, azután viszont fantasztikus éveket vár.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Á! Csak teszteli az Európai Uniót, mert tudatában van annak, hogy az országnak ennyire teli, az EU pedig nem nevelőintézet!
Clavigo
Vazzzze,,,lehet ,hogy ezek is. rokonai ennek a Telefingott Búvárruhának ? Már csak Észak- Korea hiányzik,,, Normalis ember már úgysem áll szóba a Zsîrmoréval...
kokopelli
@Clavigo: Várjunk még egy kicsit,mert jönnek majd az "Aborigines" tesók is!
RonaGyuri
Nem Viktor mi eddig is tudtuk

Őfenesége a magyar-fehérorosz kapcsolatokról

Mint ismert – saját értékelése szerint történelmi –utazást tett Orbán a fehéroroszoknál. Ahogy szokott össze-vissaz hablatyolt és többek között úgy fogalmazott: „a két ország sokkal közelebb van egymáshoz, mint azt gondolni szoktuk”!
Nos Viktor az onnan érkező hírek és a róluk olvasható értékelések, amik a derék „Lukasenka elnök” barátodat a legvadabb diktatúrák kiépítői közé sorolják, alapján összevetve azzal, amit te művelsz ezzel az országgal nagyon közelinek véljük! =))
csipetke
Hát persze.Ahogy régen mondták:-,Suba a subához,guba a gubához.Igaz,ez házasságra vonatkozott,de ide is passzol.
Mai helyzetre fordítva:-diktátor a diktátorhoz. De már jóideje a magafajtához dörgölőzik orbán. Erdogán,Salvini,meg mittomén még kik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.