A Dunakeszi Rendőrkapitányság körözési eljárást indított a 11 éves Tallárom Bence eltűnésének ügyében.

Eltűnt egy 11 éves kisfiú, segítséget kérnek a Pest megyei rendőrök
Fotó: police.hu

A kisfiú 2020. június 5-én reggel dunakeszi otthonából távozott, haza nem érkezett, jelenlegi tartózkodási helye ismeretlen. Az eltűnéséről tett bejelentést követően a Pest megyei rendőrök haladéktalanul megkezdték a fiú felkutatását, amely azóta is tart.

Az eljárás során eddig kiderült, hogy a gyermek a Dunakeszi, Fóti úton található temetőnél reggel 8 óra körül egy helyi buszra szállt fel. A fiú szeret a járművel utazni, így feltehető, hogy akár egyik buszról a másikra száll át.

A gyermek körülbelül 160-165 cm magas, vékony testalkatú, rövid barna haja és barna szeme van. Eltűnésekor fekete bársony nadrágot, fehér sportcipőt, kapucnis fekete cipzáras felsőt viselt.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri a képen látható kisfiút, és a jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen munkaidőben (hétfő-csütörtök 7:30-16:00, péntek 7:30-13:30) a 2120 Dunakeszi Tábor u. 2. szám alatt lévő Dunakeszi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központját a +36-1/236-2883-as melléken, vagy tegyen bejelentés az ingyenesen hívható +36-80/555-11-es számú Telefontanú zöldszámán, valamint a 107-es és 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

(police.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.