A család ügyvédje szerint még a gondatlanságból elkövetett emberölés is felmerül.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Fidesznek minden pénzt megér, h Karácsony Gergelyt lejárassa, így biztosan ennek a dadogó futó(bolond) ügyvédnek lefizetnek pár idiótát.
Ez retkes pénzéhes bagázs (és nem család) meg elmehet oda ahova én kívánom.
Eladott Ország
10 napnak kellett eltelnie, ameddig a Sára Botond által vezetett kormányhivatal kitalálta, mit válaszoljon a főpolgármester által április 12-én nyilvánosságra hozott levelükre. Amely levélre hivatkozva a kórházak elutasították az idősotthon vezetőjének tesztelésre vonatkozó kérését, holott a fővárosi önkormányzat hetek óta kérte a kormány illetékeseit, hogy ne küldhessenek vissza a kórházak idős embereket az idősotthonokba negatív koronavírusteszt nélkül. Március 26-án Sára elvtárs jó elvtárs tehát még azt üzente, hogy ez az eljárás szakmailag megalapozatlan, és fölösleges laboratóriumi vizsgálatokat és költségeket generál (Pintér vagy Szijjártó tesztelése szerencsére nem generál fölösleges költségeket), úgyhogy jó lenne, ha senki nem akadékoskodna a betegek átadását, átvételét illetően. Majd miután az idősotthont fenntartó önkormányzat többször hangsúlyozta, hogy a fertőzést a kórházakból tesztelés nélkül, valószínűleg megfertőzve visszaérkező lakók terjesztették szét az otthonban (most hagyjuk az elcseszett, kifolyatott teszteket), április 21-ére megszülték a nagy visszavágó közleményt: a levél, amire Karácsony hivatkozik, nem vonatkozik a szociális intézményekre, így az idősotthonokra sem, pusztán két egészségügyi intézmény közötti betegátvételről szól. (Tehát egyik kórházból a másikba lehet tesztelés nélkül hurcolni az embereket? Az fasza.) Ők amúgy nem tiltották meg, hogy Karácsony azt teszteljen, akit akar, különben is a tesztelés orvosszakmai kérdés, úgyhogy a főpolgármester törődjön a dolgával. Így lett a szakmai megalapozatlanságból orvosszakmai kérdés, és így nincs semmi felelőssége a kormányhivatalnak semmiben.
Már csak a leghülyébbek nem látják, hogy a kormány konkrétan nagyobb hangsúlyt fektet a fővárosi önkormányzat és a főpolgármester befeketítésére, mint a járvány elleni védekezésre. Szarnak ők az emberekre, betegekre, ők egy állandó választási kampányban vannak, amit mindenáron meg kell nyerniük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.