A Gógyszerészi Kamara elnöke a döntéshozók helyett kért elnézést tőlük, amiért indokolás nélkül lekerültek a listáról.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Ők végezték talán a leginkább fertőzés-veszélyes munkát, sokat dolgoztak. Nekik is járna az 500 ezer Ft. Előzetesen arról volt szó, hogy ők is kapnak jutalmat.
Gyütt Mönt
@CsipkeRózsa: Van fontosabb is. Most itt van pl. a Belorussziának adott ajándék templom felújításra, persze ez csak aprópénz. Most, hogy szinte miinden cég leállt és így nincs TAO, kell a pénz a focira, no, értsétek már meg!
Nessy
@Gyütt Mönt: Arról nem is beszélve, hogy mint a kiskereskedelemnek, a gyógyszertáraknak is kell plusz adót fizetni. Ami azt jelenti, hogy a nem támogatott gyógyszerek, mint a vitaminok, fájdalomcsillapítók, szemcseppek, nyugtatók etc. drágulni fognak! Azaz fizetünk, mint a katonatiszt. Ebben az esetben kereskedelemhez sorolják, holott egészségügyi intézmények, és a gyógyszerészek egészségügyi dolgozók! Ilyen pofátlanul becsapni, átverni embereket, nem hiszem, hogy van még kormány, amelyik ezt megtenné Európában! Igaz, máshol nem tűrnék ilyen jámboran! Úgy mellékesen bevallhatnák, hogy a fennen hangoztatott 500 ezer forint bruttó, aminek majd a fele visszamegy a költségvetésbe! Igaz az 500 ezer jobban hangzik, mint a kb. 300 ezer.
kissé felnőttem
megmagyarázzák : 1 Ök nem eü dolgozók ja mikor és ki tette ki őket onnan? bezzeg Mariska kapott 3 milliárdot 1920 at oktatja nekünk ? értem csak vicces is, Takarékosságra tán csak hivatkoznak? ja Ők nem dolgoztak a frontvonalban? Hát ki a Varázsló aki a patikákban csupa csupa látszatra félegészséges vagy tán teljesen nem is egészségesekkel foglalkozott.??
Hát e mi ha nem megalázás ?Diszkrimináció vagy ki találta ki ezt a fajta tiltást kirekesztést? JA ? hát elmehettek ám kukoricára térdepelni Ennyit ér az igéret bármilyen formációtól? szégyellem magam És ti vajon ?
emerencia
Irigylem a patikusokat. A vásárlók az utcán állnak fegyelmezett sorban, csak ketten mehetnek be a patikai eladótérbe. Az eladó plexivel el van zárva, csak egy kis lyukon adja ki az árut a vevőnek. Én inkább ezt a biztonságot választanám a helyükben mint a +br. fél milliót (ha egyáltalán szeretne nekem adni valaki) de nekem nincs választási lehetőségem: annyian jönnek be amennyien akarnak, a képembe lihegnek akár többen is mert nincs közöttünk semmi és még az is megesik, hogy kinevetnek a saját költségen beszerzett védőfelszerelésemért. Még nekem kell magyarázkodni, hogy idős vagyok, nem teljesen egészséges és az a hobbim, hogy szeretnék még élni pár évet. Ja és még mielőtt lehülyézne valaki, ezért sok évet tanultam ami miatt O1G parancsára idősen is kell dolgozni az egyetlen munkahelyemen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.