Egyenruhás, bilinccsel, gumibottal, könnygázspay-vel felszerelt iskolaőrök állhatnak szolgálatba már szeptembertől, miközben az iskolai szociálismunkás-hálózat kiépítése – amelynek alapvető feladata lett volna, hogy célirányosan foglalkozzanak a problémás gyerekkel – az ígéretesnek tűnő kezdet ellenére 2011-ben félbeszakadt, mert a kormány sajnált rá négymilliárd forintot. A Fidesz rendpárti – mi több, militáns – politikájának tulajdonképpen szerves része az, […]

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyütt Mönt
@Málna: nagyszerű okfejtés! Ja, mégsem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Málna: nekem jólnevelt és sikeres a gyermekem,aki még arra is képes,hogy használja az eszét!
pld. sosem politizálna úgy mint te és a jólnevelt gyermeked! gyakorlatilag te nem is politizálsz,te csak gondolkodás nélkül tapsikolsz valakinek .
félnivalóm nekem sincs,-viszont van egy csomó félteni valóm!
jesz
Magyar sokoldalú, nagytudású jogász...de fingja sincs, milyen is tanítani..pontosabban órát tartani húsz-harminc sni-s, nagyon buta, egymást ugrató fiatal fiúkat, nameg lányokat, pláne koedukált osztályban..ráadásul úgy, hogy nem hagyhatja ott a tanári pályát, mert ötven kilométeres körzetben még közmunka sem lenne..ha tetszik, ha nem, minden reggel be kell mennie (ha reszketve is) órát tartani...ami rosszabb, mint az ügyvéd által nehezményezett börtönviszonyok..
csak úgy....
@Málna: "@csak úgy...: Te már megint nem nagyon vagy képben. Senki nem fogja laposra verni senkinek a gyerekét. Ezért lesz ez a rendszer. " :)
ha a politika csak arra képes,hogy egymás ellen uszítson, gyülöletet keltsen és nem megoldást keressen,akkor ebben nem lennék biztos! a lenézettek a megalázottak elöbb-utóbb ,mint most az usa.ba lázadozni fognak . azt tudtad,hogy annál az embernél nincs félelmetesebb,mint akinek nincs veszíteni való?
Málna
@csak úgy...: Én nem politizálok, hanem véleményt mondok. Ha a gyereked normális, akkor meg minek hisztizel? Azért hoznak ilyen intézkedéseket, hogy a normálisakat megvédjék. Vagyunk jópáran, akik biztonságot akarunk, addig is, míg ők eldöntik, hogy hajlandóak-e integrálódni vagy nem. Egyelőre a bántalmazott tanárok, diákok vannak megalázva, ideje, hogy ez megváltozzon.
csak úgy....
@Málna: te buta mint a segg? szerintem, te buta vagy mint a segg! csak szerintem vagy buta mint a segg? szerintem kizárt,hogy csak szerintem vagy buta mint a segg! te mikor fogsz integrálódni ?
szerinted,ha én naponta alázlak és gúnyollak,akkor te mikorra illeszkedsz be? mikor fogadod el tölem a szerinted elfogadhatatlant? te cigány ?te nigger? mi vagy te? honnan származol? a fehér böröd ellenére is lehetsz rettentö buta és ezt igyekszel naponta bizonyítani!
amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten
Málna
@csak úgy...: Te nem vagy normális.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.