A multik és a bankok járványédelmi hozzájárulásáról, és a magyar termékek támogatásáról is lesz kérdés.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
A bankok, a multik, és másokra kivetett hozzájárulását mi fizetjük meg, amit Orbán nagyon jól tud. A sok válaszolni szándékozót ne akarja hülyíteni még jobban, persze, hogy azt fogják támogatni. Az ingyenes internet csak akkor volna tisztességes, ha azt a kormány átvállalná, különben, később azt is mi fogjuk megkapni áremelés formájában.

A kormány egy rakás pénzt kap az EU-tól, ne csak a saját embereit és saját zsebeit tömje vele. A határon túliak pedig már minden jót megkaptak tőlünk, Orbán fogja vissza magát! Fizesse ki az itthoni járvánnyal járó költségeket, segítse a rászorulókat itthon!! Az önkormányzatoknak adja vissza az ellopott adóbevételeit, és a havi járandóságát a kormány részéről! Fizesse ki az önkormányzatok, járvánnyal kapcsolatos összes kiadását!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.