Nincs a világnak egy nemzete sem, amely kibírt volna ilyen száz évet, de mi nemcsak kibírtuk, hanem ismét győzelemre állunk - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Sátoraljaújhelyen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@RonaGyuri: Kár, hogy a dagadt törpe nem egyenruhát húzott, vagy legalább 2Rule mackót

Igazi vezetői képességeket villantott a szombati agyfosásában

Mottó:
képzeld Wazze, ha uszítani és fenyegetőzni akart volna

Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Sátoraljaújhelyen a Trianoni békediktátum 100. évfordulója alkalmából tartott megemlékezésen felavatta a Centenáriumi Turulszobrot. Zavartnak zavart beszéj volt, viszont rendszer sem volt benne. Csak úgy öntötte magából a tömény baromságot; még arra is futotta, hogy „a magyarság az emberi szív módjára hol összehúzódik, hol kitágul”!! =))
Aztán az sem volt semmi, hogy „sokan jelentkeztek már, hogy szívesen elföldelnék Magyarországot, összekapaszkodtak, hogy eltüntessenek minket, de mi talpon maradtunk és kibírtuk. Ma már nincs Csehszlovákia, Jugoszlávia, Szovjetunió, nincs brit és francia birodalom, és mi még ott leszünk azok temetésén, akik bennünket akartak sírba tenni”! Illet6ve „Szlovákiával, Szerbiával, Horvátországgal és Szlovéniával örömmel építjük a közös jövőt, a történelem megadta az esélyt, hogy a közép-európai népek új korszakot nyissanak, együtt emelkedjenek fel. Az elmúlt tíz évben bebizonyosodott, hogy ha a magyar nemzetrészek életereje összeadódik, az a szomszédainknak is jó”! Ami a retardáció egy újabb állomásról tudósít, hisz most már nem csak a németeket fosztja meg Közép-Európától!!! =))
Árulkodó volt az is, hogy „csak az államnak van határa, a nemzetnek nincs”, valamint „Száz éve nem voltunk ilyen erősek, mint most, politikai, szellemi, gazdasági és kulturális erőnk napról napra nő, megindult a magyarok visszavándorlása, a béke és a biztonság szigete vagyunk”!
Különösen ez az ország vs. nemzet dolog pikáns, bár sokat elárul a lényegről: ennek a szerencsétlen országnak a regnáló vezetése, egyre egyértelműbben nemzetvezető! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Engem egyenesen elborzaszt, amikor azt látom, hogy egy magát különlegesnek, küldetések beteljesítőjének öndefiniáló miniszterelnök állandóan harcokról, ütközetekről, csatákról, háborúkról pofázik, de a kibaszott győzelem soha nem jön el, mindig csak jövő idő, és soha nem derül ki, hogy pontosan ki(ke)t kell legyőzni, hol és miben ahhoz, hogy végre lefújják ezt a mérkőzésnek nevezett kínos vergődést.
Clavigo
@Shikari: """ Mi nem indítottunk soha háborút "". ?? Persze,,mi csak qrva szorosan együtt működtünk azokkal ,akik elindították...Oszt így jártunk.. Ne szégyeld azt ,hogy milyen hülye vagy. Elég,ha @nyád szégyenli..seggarc.
legott
Ti vagytok azok, akik összekapaszkodtok, hogy eltüntessetek minket.
Rabló, kokós primitív magyarok

Bizony, bántva lesztek, ki lesztek rángatva a kabrióból.
Vagy csak rád lesz spriccelve sav.

Élvezd az életed, amíg élvezheted - amíg rád és kurvádra rá nem lesz spriccelve sav.
Élvezed az életet kabriós fideszes baromarcú villantó bűnöző tolvaj geci köcsög.

Vége a jó világnak, már bármi megtörténhet !!!
És, ha bármi megtörténhet, bármi meg is történik !!!
csipetke
Csak a címre:-Azon leszünk,hogy '22-ben tényleg eltüntessünk benneteket.Csak a fidesz! (t)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.