Azért engem érdekelne az a kígyótestű, anorexiás migránsvájár és az ő szupertechnikája, aki kézi erővel ki tudott ásni egy 24 méter hosszú, de mindössze 40 centi átmérőjű alagutat Mórahalomnál. Mindenesetre ez a fiktív határvakond ha ügyes is, de biztosan nem okos - mert ugye egy ilyen gilisztajáraton nem igazán lehet embereket áttömködni. Valami irgalmatlanul kamu ebben a sztoriban.

Forrás: facebook.com
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Volt egy film még 1963-ban Steve McQueen és Charles Bronsonnal, a Nagy szökés volt a címe.
Egy fogolytáborból szöktek ki alagúton keresztül a foglyok, de az vagy háromszor akkora lyuk volt, mint amit Mórahalomnál láthattunk a fényképeken. Ezen a lyukon nem lehet átjönni, pláne nem 24 méteren keresztül.
Ez már a sokadik hazugsága a Fideszes maffiának, amin lebukott.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Mondjuk azt sem értem, hogy hogyan lehet ennyire hülyének nézni az embereket, hogy egy ilyen vakondjáratot sikerült csak összehazudni? Pl. Pintér bekukkantott abba az alagútba, vagy még neki is beszorult a feje?!
Legalább ha hazudnak, akkor vegyék a fáradságot és ássanak egy olyan lyukat, amibe befér egy ember!
Nessy
Az ásás közben kikerülő földet megették? Ásás, föld, 40 cm. átmérőjű 24 m.hosszú lukban. Minden vödör földdel háttal kimászik, maga után húzva a vödröt? Egyáltalán hogy fér el benn egy ember, aki még ás is, és nem omlik közben a föld. Ki az aki ebbe bemászna? És mindezt a járőröző katonák, rendőrök, drónok nem veszik észre? Akkor mit csinálnak? Ultiznak? Kéretik nem hülyének nézni mindenkit!
Nessy
@Shikari: Nem kell ehhez szakértőnek lenni, csak logikusan gondolkozni!
Egyébként is a szakértelem bolsevik huncutság! (by Csurka)
Zsopiale
Biztos lelki kielégülést okozhat leírni azt, amit minden épeszű ember pontosan lát és tud (ráadásul 10 év alatt 10 ezredik ugyanilyen jellegű ügyben), azonban mindig elmarad a katarzis, a konklúzió, urambocsá végkifejlet. Azaz 10 éve várom az ilyen cikkek végén, hogy és akkor tehát, aki magyar, máris utcára! Enélkül meg ez csak a szar pofozása és gumicsontként rágása...
csak úgy....
@Shikari: te,mint bányászbrekusz mondod? tibim ,nem ám kifulladsz itt nekünk ha fizikai munkáról van szó...
hétfön mész melózni ? tibim,föltételezem,hogy te már genetikailag rühelled a munkát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.