A Heti Napló Sváby Andrással vasánapi adásában többek az önkormányzati forráselvonások témáját járják körbe, melyben kiderült, hogy sok önkormányzat... A Heti Napló Sváby Andrással vasánapi adásában többek az önkormányzati forráselvonások témáját járják körbe, melyben kiderült, hogy sok önkormányzat kénytelen lesz a dolgozóin spórolni. Arányos közteherviselés vagy az önkormányzatok tudatos kivéreztetése zajlik?

Forrás: atv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ez a közvetlen illiberális demokrácia: nincs szüksége az embereknek helyi képviselőre, közvetlenül imádhatják Őfeneségét! =))
Clavigo
Szintén egy masszív Konda- szavazó réteg..( tisztelet a kivételnek )..Nekik is szokni kell a " törődést "..
csipetke
Az önkormányzati bukta miatti infantilis bosszúról van szó,mert a járvány miatt nem kellett volna pénzeket elvonni az önkormányzatoktól.Többszázmilliárdot kaptak az EU-tól,ami vissza nem térítendő pénz.Az utóbbi 1-2 évben orbán több,mint 30 milliárdot szórt el román,horvát,szlovén,szlovák,ukrán,szerb fociakadémiákra,136.5 milliárdot vietnámi, libanoni,mexikói segély-programokra,miközben itthon a seggünk ki van a gatyából.Bár ez nem lenne így,ha nem az oligarchái zsebét tömné orbán a közpénzeinkkel. Irgalmatlan pénzeket szétszór külföldön,és az önkormányzatoktól elvárta,hogy még az elvonások után is,erejükön felül vegyenek részt a vírus elleni védekezésben,pedig járvány esetén a kormány dolga a védekezés.Rinyálnak a Lánchíd miatt is,pedig lenne rá pénz.Valószínűleg orbán úgy fog szerepelni a töténelem-könyvekben,mint az ország lerablója,és tartósan az Európa országainak utolsói között tartása.Szerepelhetne olyan kérdés is a tökfelesleges konzultációban,hogy akarjuk-e,hogy orbán döntsön egyszemélyben a közpénzekről?Mert ameddig ő dönt,itt semmire se lesz pénz

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.