A nemzeti konzultációk arról szólnak, hogy a kormány olyan jövőképet vázoljon, amely egyezik a magyarok elképzeléseivel, és az intézkedések a lehető legtöbb ember érdekében történjenek – mondta a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Most megint megkérdezik levélben a magyarokat a migrációról

Kovács Zoltán a nemzeti konzultációk alapötletét és szellemiségét vázolva azt mondta: a nemzeti konzultációk sorozatának célja, hogy olyan politikát, intézkedéseket és jövőképet vázoljanak, amely találkozik a magyar emberek jövőről alkotott elképzeléseivel, a változások pedig a lehető legtöbb magyar ember érdekében és javára történjenek.

Kovács Zoltán kiemelte: az illegális migrációval kapcsolatos nemzeti konzultáció sokat segített abban, hogy a 2015-ös kihívásokat a kormány sikeresen tudta kezelni, illetve úgy kezelte, hogy

egész Európa és a világ számára is példát mutatott.

Az elmúlt években az gondolták, hogy az illegális migrációs nyomás lesz a legnagyobb probléma, most azonban kiderült, hogy a koronavírus-járvány talán a legnagyobb kihívást jelenti a rendszerváltás óta, hiszen az utóbbi 10 év eredményei és intézkedései is veszélybe kerültek – mondta.

Hangsúlyozta: akár európai, akár világszintű összehasonlításban Magyarország kormánya képes volt arra – az elmúlt tíz év eredményeit és tapasztalatait is figyelembe véve –, hogy kellő időben kellő intézkedéseket hozzon.

Úgy fogalmazott: némi büszkeséggel is mondhatják, hogy a járvány első hulláma elleni védekezésben sikert érte el, győzelmet arattak. Ez közös siker, ehhez szükség volt a kormány döntései mellett arra is, hogy a magyar emberek rendkívül fegyelmezetten vettek részt a védekezés folyamatában – tette hozzá.

Nyilvánvalónak nevezte, hogy a járvány nemcsak az egészségügyet, hanem a gazdaságot is próbára tette. Ezért van szükség arra, hogy a nemzeti konzultáció a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban a védekezés esetleges további hullámairól és gazdasági intézkedésekről is szóljon – mondta.

A nemzeti konzultációról Kovács Zoltán közölte: az első kérdések a koronavírus-járvány elleni intézkedésekre vonatkoznak, majd – látva, hogy az egészségügyi rendszer sok helyen még Nyugat-Európában is szinte pillanatok alatt omlott össze a terhelés alatt –, azt is megkérdezik, hogyan lehet fenntartani a járványügyi készültséget, hogyan tud Magyarország még hatékonyabban felkészülni. Tesznek fel kérdést a készletgazdálkodásról, illetve a digitális oktatásról is.

Kikérik a magyarok véleményét arról is, Brüsszel, illetve az EU járványügyi szervezete szerintük miért késlekedett – sorolta.

Hozzátette: egy sor gazdasági intézkedésről is meg kell kérdezni a magyarokat, különös tekintettel az esetleges ellenséges felvásárlási szándékokra, valamint azokra a tervekre – köztük Soros György tervére – amely örök kötvények formájában az uniós tagállamokat hosszú időre, akár generációkra eladósítanák.

Van miről beszélni, különös tekintettel arra, hogy a Balkánon a koronavírus-járvány terjedése összekapcsolódott az illegális migrációval is, az ottani táborokban és menekültközpontokban tömeges fertőződések és betegségek jelentek meg – emelte ki Kovács Zoltán. Arról is beszélt: a konzultáció során megkérdezik újra a magyarok véleményét arról, hogy az illegális migrációval kapcsolatban mit gondolnak a 2015 óta tapasztalható fejleményekről.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: MTI/Vasvári Tamás

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegfue
@Gyütt Mönt: Minek számolni?! Az eredmény már készen van!:((
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gyütt Mönt
Ki fogja megszámolni és összesíteni a válaszokat?
Qqberci
A magyarokat, vagy csak a fidkányokat? Én még soha nem kaptam inzultációs kérdőívet...
szegfue
@Gyütt Mönt: Minek számolni?! Az eredmény már készen van!:((
Clavigo
@Qqberci: Valahogy engem is kihagytak,,,a legelső után.Mondjuk nincs igényem rá.
human
Pusztán arról van szó, hogy valami aljas húzásra készülnek és majd a kamukonzultációra akarnak hivatkozni, hogy azért lépték meg. Az emberek akaratára akarna majd hivatkozni. Ez volt eddig is.
CsipkeRózsa
Részben ez a téma azért lett kérdés, nehogy kimenjen az emberek fejéből, hogy volt egyszer egy migráns-veszély, ami többnyire csak rémhír volt.
Eladott Ország
Most, hogy nagyjából véget ért a koronavírus-járvány, és már a lőtéri kutyát sem hozza lázba Müller Cecília napi gügyögése, valamint Szijjártó kínai légihíddal összefüggő termelési jelentései sem idéz elő izgalmi állapotot a rajongótáborban, a március elején eltűnt migránsok váratlanul előkerültek. Hosszú hetek teltek el úgy, hogy nem is hallottunk róluk, legfeljebb Bakondi tolta az erősődő migrációs nyomásról szóló, fáradt közpénzszolgálati rögeszméit. Ámazonban. Alighogy tegnap Kovács Zoltán felvázolta a nemzeti konzultáció Soros-migráns blokkjára vonatkozó álkérdéseit, máris megjelent a migránsveszély a magyar határon. Illedelmesen megvárták, hogy agyonüssük a járványgörbét, hogy meggyászoljuk Trianont, és tessék, itt vannak. Szerintem biztosan nincs még egy ilyen ország, ahol ilyen típusú, hülyékre szabott műsorral szórakoztatják a közönséget, és ahol a valóság ilyen csodával határos módon igazodik a propaganda fütyüléséhez. Úgy értem, a regnáló kormány pillanatnyi érdekeihez.
Ez az ember, egy folyamatosan terjedő húgyfolt a kormány gatyáján...
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/101345820_714059369160854_2206448910409400320_n.jpg?_nc_cat=105&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=N_aRAM3n-ksAX9SSgcb&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=74091ee420e2f386767dde0f539a318f&oe=5F0015CB
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/79470067_2431315510454860_3871317764941545472_n.jpg?_nc_cat=103&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=FKGl7aFPMIoAX-REEYO&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=dfab5779bb628e80b190ba2246c2bc73&oe=5EF86EF8
Eladott Ország
Így már érthető a stílusa, viselkedése!
olkt.hu/wp-content/uploads/2020/03/89555413_10219814886155554_5305604432535224320_o.jpg
Heinrich Himmler hasonmása
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/12/kov%C3%A1cssoros.jpg
Soros-kórus készen áll, hogy színpadra lépjen. Kovácsnak meglágyult az agya. Soros lágyulása van. Így aztán egyáltalán nem feltételezem róla, hogy tudja, mi az a kórus. Ha tiszta hangon énekelnek férfiak és nők a kórusban, az nagy élmény, mert egyként szólnak szépen. Konkrétan nem a Kovácsék összpapagáj rikácsolására gondoltam, mert az nem hasonlítható össze a tiszta hanggal. Több szólamban sem bírnak énekelni, az meghaladja képességüket. Hamisan és hazugan hangjukkal, mondandójukkal bazseválni olyan rettenetes élmény, amibe beleremeg az ország. Mert ezek az emberek hangjait is ellopják. Mindent. Ezek csak vertyognak: se kormányozni, se az emberekkel együttműködni nem tudnak. Nem is akarnak. A fidesz kamarakórust pedig nem jelez egyetlen zenei- és propaganda irodalom sem. Ebből a világon csak egy van és pont nekünk jutott. Egy szenilis karmesterrel.
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/83106099_2472089039710840_7632286425500614656_n.jpg?_nc_cat=108&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=MT50rHHPlf0AX_t_eyR&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=e3923cd6c51b047db0989543d7451434&oe=5EF94A77
Nessy
Ennyire belefáradtak a járványba, a rendeleti kormányzási osztogatásba, fosztogatásba? Már csak ismételni tudják önmagukat? Hanyadszor "konzultálnak" a migrációról? A legjobb regény is unalmassá válik harmadszori olvasásra!
Gyütt Mönt
Pontosan illik ide Chomsky tízparancsolatámak 2. szaksza:
"2. A népnek úgy kell tekintenie politikai vezetőire, mint a nemzet megmentőire. Ennek érdekében (elsősorban a média segítségével) hamis riasztások és nemlétező fenyegetések tömkelegét kell rájuk zúdítani, amelyek miatt aggódni, később szorongani kezd. Ha a szorongás elérte a kritikus szintet, lépj közbe és oldd meg a (máskülönben nemlétező, illetve általad gerjesztett) problémákat. Hálásak lesznek, s önmaguk fogják kérni szabadságjogaik csorbítását."
Most mát ott tartunk, hogy az autószerelő nem is meri azt mondani, hogy soros motor, helyette azt mondja, hogy félbevágott boxermotor..
legott
Tele van a faszom az összes fideszes patkány migránssal, akik csak lopni járnak ide, és teljesen tönkre készülnek tenni Magyarországot.

Soha nem utáltam még magyar parasztot annyira, mint most!

Ezek nem emberek, ezek állatok.

Ne dőlj hátra jó dolgodban, fideszes hulladék paraszt politikus - lesz itt még minden!

Túlmentetek minden határon - ezt nem ússzátok meg !!!
Bűn és bűnhődés...

Ha a geci TEK, vagy a magánhadsereged kurva sok milliárdból véd is jogtalanul, ki leszel ásva a gödörből, és elő leszel állítva.

Orbán geci kölkei teleszarják Magyarországot a lopós hazudós, pénznyelős utódjaikkal.

Szarni a fideszes kétharmad által elfogadott törvénytelenségeire - az európai jogrend szerint kell elszámoltatni a maffia családot - és tényleges életfogytigara ítélni AZ ÖSSZES TAGJÁT MINDENKISTÜL.

A kurva anyátok, ezt nem ússzatok meg szárazon !!!
SystemError
Én elmondom a válaszomat előre: A retkes tolvaj kurva anyátokat, a generációm a börtönig fog üldözni benneteket! Hát ennyi :)
legott
@Eladott Ország: Rezsipacal az összes számot ismeri - egytől-egyig.
Clavigo
@Eladott Ország: Vajon felépült már az Akadémiája Szilusnak ?
tudode
Már nem a papagájkommandó szégyene az, hogy még mindig Charlie Hebdó óta rágott csontot ajánlják a társadalom figyelmébe, akkor, amikor még az ősidőkben
.
------ Orbán Viktor több millió bevándorlót vár
.
www.origo.hu/itthon/20010608orban.html
-------------------------------------
.
Aztán beugrott a Charlie Hebdó békemenetbe, az utolsó sorból feltornázva magát az első sorba, ahol
.
---- Orbán jelenléte kínos volt tegnap a párizsi menetben
.
nepszava.hu/1044909_orban-jelenlete-kinos-volt-tegnap-a-parizsi-menetben
--------------------------------------------------
.
Aztán aszonta
.
--- Orbán szerint a bevándorlás rossz, igaz, hogy mi még nem nagyon találkoztunk vele
.
444.hu/2015/01/11/orban-egyre-jobban-hergeli-bele-magat-a-bevandorlasellenes-retorikaba/
--------------------------------------
.
Gondolt egyet, kettő lett belőle, és
.
--- Orbán népszavazással indul Brüsszel ellen
.
index.hu/belfold/2016/02/24/orban_nepszavazassal_indul_brusszel_ellen/
.
""""" 2015 januárjában Orbán Viktor a Charlie Hebdo elleni merénylet után a kontinens vezető politikusai közül elsőként beszélt a menekültpolitika szigorításáról. Egy év permanens belpolitikai kampánya, a plakáthirdetések, a nemzeti konzultáció és kerítésépítés után, immár a visegrádi országok szövetségével a háta mögött most az Európai Unióban elsőként akadályozná meg népszavazással a közös menekültpolitikát. Hiába nincsenek már itt menekültek, külpolitikai és belpolitikai szükségszerűség, hogy Orbánék tovább vigyék az ügyet.""" (...)
------------------------------------------------------.
.
Tegye össze mindennap a kezét, hálából, hogy nem kellett éhínség, bombázás, a magukból kivetkőző kaonák elől menekülniük mindazoknak, akik nem élték át mit jelent az, menekülni!!!
.
Azzal együtt, hogyha megragadnak bármit, amellyel a kiszolgáltatottakkal szoraKÁZNI lehet, nem engedik el a koncot!

.

.

.
Józsipapa
a kérdőíveket visszaküldi kb 1,3 millió
fideSS hívő ...
majd utána jön a szokásos kommunikációjával
a kormány, hogy a magyar nép így döntött,
és felhatalmazást kaptak arra, hogy azt
csináljanak amit akarnak !!!
RonaGyuri
Hogy miről is szólnak, arról vannak kétségeim,

azonban maga az irányelv – ha más narratíva szerint is – tulajdonképpen reálisnak tekinthető

Kovács Zoltán, a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában eresztette el ismét magát. Egy sor szokásos zotyókás baromság mellett arra is vállalkozott, hogy elmagyarázza, hogy szerinte „miről szólnak a nemzeti konzultációk”, illetve „a nemzeti konzultációk alapötletéről és szellemiségéről” értekezett. Kijelentette, hogy: „A nemzeti konzultációk sorozatának célja, hogy olyan politikát, intézkedéseket és jövőképet vázoljanak, amely találkozik a magyar emberek jövőről alkotott elképzeléseivel, a változások pedig a lehető legtöbb magyar ember érdekében és javára történjenek”!
Hic & nunc nem röhögöm közbe közvetlenül ezt a baromságot, lévén nem elég fityesznyiknek lenni, nagyon hülye kell legyél, ha nem látod a kérdések post-festum, eldöntött dolgokról szólnak, sőt azt sem, hogy elképesztően sokszor hangsúlyozta, hogy a „magyar emberek” így és „magyar emberek” úgy bármit is kell ezen érteni. Csak és csupán azon gondolkodtam el, hogy mit is és miképp kell érteni a „jövőről alkotott elképzelések” illetve „érdekében és javára” alatt.
Tartok tőle, hogy erre is szól Őfenesége minapi örökbecsűje: „Ez a törvény. Van, aki ezt megértette, és van, aki nem. Akik még nem, jobban tennék, ha megértenék, mert fogytán az idejük.”!!! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Ha már jövőkép

azért lenne itt egy sarkalatos kérdés, ami nem nagyon akaródzik konzultálódni

Tartok tőle – bár még nem minden kérdést adtak közre -, hogy ezt a dolgoz valahogy nem akaródzik megkonzultálni még az igaz magyar emberekkel sem.
Valahogy így szólna a kérdés: „Akarják-e a magyar emberek, hogy a gépjárműadó kormányzati elvonása fennmaradjon és a szolidaritási hozzájárulást is tartósan sokkal magasabb összegben rekvirálják el az önkormányzatoktól?” =))
ómió
Hátha azóta efftársilag "megszerettették" a migriket! Ki tudja?!
Nessy
@RonaGyuri: Annak idején a fidesz kezdeményezte népszavazáson kérdezték legyen e tandíj! A jó nép szavazott, hogy NEM! Ki vezette be ezek után a tandíjat, nem is keveset? Pártunk és kormányunk!
Ezek a konzultációs kérdések meg már utólagosak, azaz annyi értelme van, mint halottnak a napszemüveg! Ha azt mondanák a magyar emberek, hogy nem értenek egyet bármelyik intézkedéssel, azt visszavonnák?? Egyébként jelentkezzen valaki, aki az eddigiekből látott korrekten feldolgozott adatokat!
legott
@ómió: Te hülye vagy?

Ne válaszoljál rá, mert erre a kérdésre nincs jó válasz.
Az ilyen kérdéseket, tudni kell elengedni. Te el tudod engedni?
Nessy
Tudom, hogy a hívek utálják a számokat, de Kovács szócséplő szintjén illik ismerni a négy alapműveletet.
Kiküldenek 8 millió levelet, melyből saját bevallásuk szerint visszaérkezik 1,3 millió, ami 16,25%! Ha minden visszaküldő egyetért a kormány döntéseivel, akkor az a "magyar emberek" 16,25%-a!
Tehát ebben az esetben nehéz nagy többségről beszélni!
kokopelli
@Nessy: A külföld meg úgy ß@rja le,ahogy van!Odaát a választások után a megválasztottakra hárul a felelősség,mivel
azért voltak a választások!Igaz,hogy odaát még 40%-os eredményből soha nem született 2/3!A Hungarikum ismeretlen!
...vagy inkább "Orbánikum"? (;-))
ómió
@legott: Miért? Semmi nem örök! A plebs véleménye se! A hülye az, aki azt hiszi!
legott
És @ómió: válaszolt - nem bírta ki.
Ha én lennék a pszichológusod, csak rajtad kurvára meggazdagodnék.
legott
Igen, ez az üzenet, üzenetértékű volt.
ómió
@legott: De, mintha nem az idelinkelt nyivákolásról lett volna szó! Vagy az nálad mindegy? A pszichológusom meg k..ra nem lennél!
legott
@ómió: Az idelinkelt nyivákolást csak szeretnéd megélni, kipróbálni - te béna fasz!

A pszichológusod azért nem lennék, mert 5 perc után agyonvernélek a kezemben lévő akármivel.
Mindegy mi van a kezemben - vagy mi nincs.

A lényeg, hogy te ne menjél pszichológushoz.
Akin az isten sem segíthet, azon egy pszichológus sem fog.
Kidobott pénz.
Gyütt Mönt
Ez a konzultációs színjáték sem lesz olcsó. Nekem azt tanították, hogy amennyiben tartozásom van (akár közmű, akár egyéb), akkor először is azt tudjam le és csak azt követően költsek egyébre. Ha jól tudom, államadósság terén lenne mit törleszteni, de mi nem tesszük, mert illiberálisak lettünk, unortodoxok, türkök, stb. A fene sem ismeri itt ki magát.
ómió
@legott: A linkelt nyivákolást, bolsiék fajkreténje, úgy szeretném megélni, hogy ne legyen benne részem! Amúgy sok hasonló deliráláson mész át? Nem semmi "munkád" lehet abban, hogy agyilag ilyen poszt-mortem "magasságokba emelkedhettél"!
human
A Fidesz választási programja: Folytatjuk!
A konzultációs ív is lehetne ilyen egyszerű: Ugye hogy ugye?!
A fidesz szavazók agyát minek megdolgoztatni ennél bonyolultabb és főleg hosszabb szövegekkel?
Eladott Ország
Meghozta a postás a nemzeti konzultációt:
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/103328406_947875789042537_2658558135666237903_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=VkrsnuqL44EAX8l4656&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=d2b20e2d5dca10f6f3020cde7d1e6f8c&oe=5F0D420C
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/102677080_307208627341129_2260687166707168742_n.jpg?_nc_cat=100&_nc_sid=825194&_nc_ohc=_MYfhMonM80AX91pZtQ&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=438d85098d8bd66e1ea7705f90bab983&oe=5F0AD34C
Mitől szeretne pánikolni a következő hónapokban?
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/100714489_1506997679504961_976677843738034176_n.jpg?_nc_cat=106&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=5CZ2mzVSFB0AX9ysCgp&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=3989b5815e60ef0af946291804844102&oe=5EFD84DE
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/101239899_3011457258897785_7454215006939250688_o.jpg?_nc_cat=111&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=GgJZgGBYk2EAX9vexRa&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=2e1c7673b4b308ef2ee8d44dde2c417b&oe=5F0BF75D
Üzenjük az orbán rendszernek:
scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/92369593_2531518500434560_6014497275890368512_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=hFRv-XsCE9kAX_s9S-m&_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&oh=435f20f6e2392b95974058df657f1eba&oe=5EF8A2DA
scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/87964133_2502249213361489_431621364021985280_n.jpg?_nc_cat=108&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=nNtUO5ySMRAAX-UvLQA&_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&oh=c593e5122b084dd6e03d06193298f2c6&oe=5EF97705
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/86444580_2490301884556222_2697577432864522240_n.jpg?_nc_cat=105&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=5BiQH2ShBXwAX8qhmHa&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=9d1fd28154abc167d2bcd58e6c7d2cdf&oe=5EF7041E
Eladott Ország
Kovács elvtárs olyan, mint régen a Bélással működő wurlitzer. Bedobják az érmét, megnyomják a megfelelő gombot (migránsvaker, Soros hadova, jobban teljesít, mindmeghalunk…), és már is üzembiztosan játssza az aktuális csasztuskát. Igaz, néha serceg meg a tű is ugrik olykor, de általában azért sikerül, a penzumot teljesítenie, annyi különbséggel hogy Kovács Wurlitzer Zoltán nem éri be bélásokkal. Milliókkal működik. Valamint ha akarjuk ha nem, ő csak nyomja az idióta szövegét. Itt lenne az ideje megszüntetni az "áramellátását" ! Azonban a technika fejlődése megállíthatatlan. A Kovács-féle automaták manapság már papírpénzt is elfogadnak. Akár nagyobb címleteket is, sőt, Dollárt és "Ejurót" is, főként. A modern kor wurlitzereit ( Hollik István , Halász János, Böröcz László, Szalay-Bobrovniczky Alexandra, Nacsa Lőrinc, etc...), már eleve így tervezték.
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/101345820_714059369160854_2206448910409400320_n.jpg?_nc_cat=105&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=N_aRAM3n-ksAX9SSgcb&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=74091ee420e2f386767dde0f539a318f&oe=5F0015CB
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/79470067_2431315510454860_3871317764941545472_n.jpg?_nc_cat=103&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=FKGl7aFPMIoAX-REEYO&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=dfab5779bb628e80b190ba2246c2bc73&oe=5EF86EF8
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/103877499_3038528599523984_4067573322009694232_n.jpg?_nc_cat=104&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=WfEr_V2L5CIAX8-CoNF&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=417b86c4647827f45d97c1fd991e2da9&oe=5F0B3649

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.