A Momentum vasárnapi küldöttgyűlése megválasztotta a párt új, hét főből álló elnökségét. A tisztújításon a leadott szavazatok több mint 90%-ával választották újra Fekete-Győr Andrást a párt elnökévé. 2022-ig kormányzóképes párttá nőnek – ígéri az elnökké választott Fekete-Győr András.

Vasárnap tartotta a Momentum tisztújító küldöttgyűlését, ahol a szavazatok több mint 90 százalékával újraválasztották a párt eddigi elnökét, Fekete-Győr Andrást. Megbízatása két évre szól.

A párt elnökségébe viszont csak egyetlen eddigi tag került be újra, Hajnal Miklós, a párt tavalyi kampányfőnöke.

Visszatért az elnökségbe a testületből 2018-ban távozott Orosz Anna (újbudai alpolgármester), és elnökségi tag lett Körömi Attila is, aki 2004-ig fideszes parlamenti képviselő volt, aztán a Jobbikban politizált, de 2018-ban már a Momentum képviselő-jelöltje volt.

Az új elnökségi tagok közt van még Borbélyné Bárdi Zsuzsanna erzsébetvárosi alpolgármester, Mándi László debreceni önkormányzati képviselő és Tóth Endre, 22. kerületi önkormányzati képviselő is.

Fekete-Győr András újraválasztása után elmondta,

2022-ig a Momentum kormányképes parlamenti párttá fog nőni

"Célunk, hogy a Momentum a kormány- és korszakváltás motorja, valamint a tisztességen és politikai békén alapuló új politikai kultúra élharcosa legyen.”

Fekete-Győr szerint befogadó közösségként kinyitják a kapukat azok előtt, akik hozzájuk hasonló értékeket vallanak és politikai otthont keresnek, és szövetséget kínálnak azoknak a közösségeknek, amelyek mondandója fontos, de hangja még gyenge.

Forrás: 444, Index, Népszava

Címlapép: MTI/Bruzák Noémi

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Donáld Tramp
Egy újabb 1%-os pártocska a Csotány javára... De lehet e ezekkel kormányt váltani !??? Teszi most fel magának a kérdést ! A jobbikot, a maszopot már a magáévá tette... Ezzel a szakállas hü..e gyerekkel hogy bánjak el ? Gondolja most... :D :D :D :P
Gauntlet
Ezzel vállalták a szétesést is. Fekete-győr semmit mondó. Az elmúlt hónapokban semmilyen dinamikus növekedést nem tudott felmutatni.
Donáld Tramp
@Gauntlet: Pedig most a Vírusmizéria alatt kimutathatta volna a Balos 'foga fehérjét'... De semmi... Hetek óta nem olvasni a momentumól. Pedig én azért ide tévedek minden nap a balos oldalakra.
lampa laz
Azt hittem, h ezek is felszívódtak már a lila ködben...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.