A kormányzás technikai eszközévé vált nemzeti konzultációval a választásokon szerzett általános felhatalmazását konkretizálja a kormányzat – mondta a Nézőpont Intézet igazgatója hétfőn az M1 aktuális csatornán. Újabb részletek a nemzeti konzultációról Mráz Ágoston Sámuel hozzátette: a konzultáció célja, hogy a választóknak egy-egy konkrét témába is beleszólásuk legyen, ne csak négyévente nyíljon lehetőségük a véleménynyilvánításra. Témától […]

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Most az egyszer igaza van Mráz Ágostonnak, olyan természetes, hogy diktatúra van Magyarországon, hogy nem érdemes még beszélni sem róla.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@Aki Én: A volt narancsos "libsik",nem fölköpnek és alállnak,hanem a ß@rt dobják fel és az hullik
a fejükre! Hazudnak,ego lopnak is!...de képesek magukat mint pártot akár "felfüggaszteni" akkor is,ha már
egy közösség előtte felfüggesztette őket! Nagy művészek a volt elvtársak!Ilyenek a lyukak az életrajzaikon! (;-))
kereső
@kokopelli: Egy nagy baj van, hogy a xar nem csak -és főleg nem !! az ő fejükre hullik. Hanem a miénkre nap,-mint nap.
Aki Én
@Shikari: Érdekes kijelentést tettél. Mit szól ehhez orbán, Mészáros, Deutsh, Farkas Flóri...?
silber13
@Aki Én: Hát kérlek, azok szóhoz sem tudnak juttyiszes seggnani! Még hogy az ő magyarságukat kétségbe vonják??? És ennek a fentebb olvasható sommás megállapításnak pont egy fityiszesléhűtőa hangoztatója!
kereső
@Shikari: 14:00, akkor ezek után a fideSS-kdnp "elkötelezett hiveit" mondhatjuk egységesen qrvapecér,pedofiloknak, ha azok, akik nem értenek egyet a kormány politikájával egységesen hungarifób, degenerált , nem magyarok!
kereső
Döntött a fideSS-kdnp. A hazudozás, a lopás, diktatúra épités, kurvázás drogozás mellé a pedofiliát és gyermekpornót is! felveszi a " keresztény-demokrata , polgári értékrend" mellé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.