Végül is van összefüggés az erdő és a vadászat között, hiszen hol máshol élnének a lelövésre szánt állatkák, amíg el nem érik a kívánt kort. Legalábbis a Kovács-logika erre enged következtetni. Világkiállítás Trianonozással fűszerezve.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ennek is elmentek otthonról. Ez a vadbarom mióta ölt magára vadászgúnyát? Hogy lőné seggbe söréttel a Semmilyen.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Ennek is elmentek otthonról. Ez a vadbarom mióta ölt magára vadászgúnyát? Hogy lőné seggbe söréttel a Semmilyen.
cikicakk55
@simmering73: Remélem legelsőnek Őt lövik ki. Ekkora marha még egy erdőben is feltűnő.( már ahol még vannak erdők és nem csináltak belőle szállodákat,vagy luxus ingatlanokat.
Sámannus
Különösen az érdekes, hogy a golyós puskákkal lakott területeket lövöldöznek, mint egy háborúban.
Tudjuk hogy a hivatalos lőtereket nem hagyhatja el lövedék. Ezek a stüszi vadászok meg úgy kezelik a fegyvert, hogy nem ismerik a legfontosabb szabályokat. Háziállatokat és más jószágokat néha embereket is lődöznek. Még olyan is van hogy magukat kövik tökön a pupákok.
Ha az EU állatjóléti törvényeit is figyelembe vennék ha hallgatnának jó szóra is. Már teli van kerítéssel mindenfelé a határ. inkább arra figyelnének oda, hogy ne jöjjenek létre beltenyészetek. Ez ugye még távoli cél csak, mert a túlélés a cél, mert ezek a habókosok ilyesmivel nem törődnek
Látom ám hogyan készülnek egy vadászatra gyülekeznek a potyázók, és az országutak közelében is lődöznek.
Gazella
Lője már végre seggbe magát ez a szófosó+sejmenke is.
kereső
Qrva drága hobbiz választott ez is semmijennel együtt. Már több tiz milliárdba fáj az ország adófizetőinek ez a hobbi. mégf pár ilyen hobbi, és tényleg ki lesz a scheggünk a nadrágból.
namihami
Emlékerdő?!?! Mi a lóf@szt lehet még kitalálni orbáni körökben, amire ki tudnak némi forint-milliócskát/milliárdocskát utalni?
Lassan a haveri körnek a kiutalásra kerülő pénzek megnevezéseit nehezebb lesz kitalálni, mint a pénzhez hozzájutni. A névhez (légyen bármilyen ostoba vagy átlátszó) ész kell, a pénzhez elég a haverság.
kereső
@namihami: "Szoptatást Támogató Nemzeti Bizottság"- az emmi hozza létre, novák farizeus /fasiszta honleány ötlete nyomán.
Clavigo
Értem... És " kijafaszom " ez a kovàcszoli nevű izé ? Ez a senki,,nem a Soros pénzén tanult ?
namihami
@Clavigo: ""Ez a senki,,nem a Soros pénzén tanult ?""
Nem tanult semmit. Csak azért fogadta el és költötte, hogy a Sorosnak még kevesebb legyen. Hátha ki tudja forgatni a vagyonából. Már akkor is a liberálisokat akarta gyengíteni, ha kell anyagi vonalon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.