Döbbenetes dolgokat állított az MSZP-s Korózs Lajosnak egy interjúban Németh Athina, aki mentőtisztnek mondta magát.

Megszólalt a mentős, aki az MSZP törölt videójában állította, hogy tízből kilenc betege meghalt

A nő azt mondta, tízből kilenc, a kórházkiürítések miatt hazaküldött betege meghalt. 

Az Országos Mentőszolgálat egy Facebook-bejegyzésben gyakorlatilag elhatárolódott a nőtől, azt írták, senki sem ismeri az OMSZ-nál.

Korózs Lajos erre úgy reagált, a nő egy magáncégnek dolgozik. A videót az MSZP Facebook-oldaláról később eltávolították.

Az ATV Egyenes beszéd című műsorában Németh Athina is vendég volt hétfőn. 

Megerősítette azt a kijelentését, miszerint

43 éve dolgozik mentősként, de sosem volt az Országos Mentőszolgálat munkatársa.

Azt állítja, van olyan magántulajdonban lévő mentőszolgálat, amely 1979 óta működik Magyarországon, itt dolgozott ő is. A mentőszolgálatot nem akarta megnevezni.

Arra a kérdésre, hogy az a mentőszolgálat, amelyet az MSZP megnevezett, miért tagadja, hogy náluk dolgozik, nem kívánt válaszolni. Állítása szerint azért nem szerepel a szakdolgozói nyilvántartásban, mert nem fizette azt soha.

Azt is elmondta: jelenleg is egy ilyen magán mentőszolgálatnál dolgozik, szerdán lesz legközelebb szolgálatban. Nem tervezi, hogy lemondaná műszakját, azt mondta:

oda fog állni kollégái elé.

Arra a kérdésre, hogy ha a kijelentések igazak, miért vették le a videót a közösségi oldalról, Korózs Lajos azt felelte: az OMSZ érzékenysége miatt döntöttek így, az MSZP-s politikus szerint senkit nem akartak megbántani.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
@Pegero: Néha egy kicsit kiléphetnél a "szerepedből". Akár azzal is, hogy nem írsz olyat, amitől te is hánysz...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Zsopiale
Nyilvánvaló hogy valamelyik szeretetszolgálat mentőjénél dolgozik, pl Máltai...
troppauerhumer
@Pegero: Mindjárt gondoltam a teféle orbáns.ggszolgának két szó már meghaladja az értelmi képességét hehee...
A hölgynek teljesen igaza van,a magán eü.szolgáltatásban dolgozik,és nem akar a reflektorfénybe kerülni mint orbángazdád a felemás gumicsizmától ..hehee..a kórházak maszkbemutatóin ahol éppen az orvoson nincs maszk..hehee..,de rohad a fal,rossz a lift,pereg a csempe,a repülőből maszkot pakolva ,miközben eü.használatra alkalmatlanok a kínai maszkok,stb..a fészbukos önfényező könyveket olvas hehee...Orbán és könyvek,az olyan disszonáns hehee...
SystemError
@Pegero: Néha egy kicsit kiléphetnél a "szerepedből". Akár azzal is, hogy nem írsz olyat, amitől te is hánysz...
Rockxy
a zorbán megöli a mentősöket!
a zorbán öltemeg a flojdos csávótis!
a zorbán megakar minketis ölni!
a benzintmeg emeli!
Deazt emelte má a fletóis!
demost a zorbán nemengedia fletónakemelni, mer őakarja!
rendvan!
Na!
Rockxy
hátmert vanaza pénz, amiért már mindeféle nők is mentősnek mongyák magukat.
troppauerhumer
@Pegero: Nyugi fingeró NER cseléd hehee...legfeljebb majd a szamarak is elnézést kérnek mint a barna nyelved alanyai a lakájmédiák 2018-19-ben úgy 183 x...hehee...mertugye van az a közpénz amitől a szamarak is korpásodnak és gerincet sorvasztanak...,de ez neked ismerős derág szellemi NER fogyatékos..hehee..
troppauerhumer
@Pegero: az csaxók derága szellemi fogyatékod orbáns.ggszolga hehee...ha kihúznád a fejed orbángazdid s.ggéből hallhatnád amit nem hallhattál hehee..holis mondta ,hogy a szamaraknál dolgozik ? Ja sehol hehee..na ilyen hiteles vagy fingero,...kösz,hogy egyre nagyobb hülyét csinálsz magadból hehee..
karma1
@Zsopiale: Letezik teljesen magankezben levo mentoszaolgalat is, regota mukodnek, es ok is mindent csinalnak - surgossegi hivast, betegszallitast, mindent, amit a nagy OMSZ csinal. Egy kedves baratpm dolgozik ott evek ota. Az illeto fiatal, (viszonylag ) a 40-es evei elejen, tehat O nem tud felmutatni 43 ev szolgalatot, de letezik ilyen. Korozs Lajos azt tette, amit tennie kellett - a kamaraba meg nem kotelezo belepni, az csak arra jo, hogy a semmiert eves tagdijat szedjen be, de pl. az erdekvedelmet mar nem csinalja, csak nagyon kirivo esetekben
troppauerhumer
@Pegero: 10-ből 9 derága fingeró látom az evolúció a tőle mexokott oly bölcs előrelátással,az értelemből semmit,ellenben az ostobaságból a bőség kosarát adta hahaa...ha jól emléxem az is benne van hogy a hölgy azért ápoló mert nem isten játszott ,se nem orvost csupán a betegek utolsó stádiumát az elmúlásba vezető végső utukat tette emberhez méltóan megkönnyíteni és ez bizony a legtisztességesebb,leghumánussabb tevékenység.
Bár ezt neked olyan elmagyarázni mint a tyúknak ,hogy ne szärjon az udvar közepére hehee.
dr. prédikátor
@Shikari: nyikari cerkóf te klozetbúvár4!!!takarodj innen te szarzabáló mocskos féreg!!! mi a kurva anyádat ugatsz bele a magyarok dolgába te romám köpőcsésze
!!!
Sziszifusz
@Shikari: 06:24
Attól függetlenül, hogy Kórózs illetve a mentő nő hazudik vagy nem, az tagadhatatlan tény, hogy a kórházakból tömegesen dobták ki azokat a betegeket akik ellátásra szorultak volna. Bizonyíthatóan sokak meghaltak, vagy pedig romlott az állapotuk. A probléma létező, függetlenül attól, hogy ezt egyes potentátok eltussolni igyekeznek.
SystemError
@Pegero: Én meg a dedós képeidtől hányok meg attól, hogy ilyen jellemtelen patkányok ülnek a propiban..:)
görbetükör
Az Országos Mentőszoltálat inkább az elhunytak miatt kutakodjon...
ómió
Bajai "kampányvideo" 2.0! Efftársi módra! Az se igaz, amit kérdez!
troppauerhumer
@ómió: Csaxólok orbángyogyóintézeti ápolt a bajai kampányvideót a fidesz rendelte meg éppen az általuk elkövetett választási csalásról elterelésre ,miszerint érvényes bírósági ítélet volt arról ,hogy a fidesz szervezetten szállította a roma szavazókat .
A Kecskeméti Törvényszék törölte a múlt vasárnapi időközi önkormányzati választás eredményét, az ötből egy (a 32.) szavazókörben meg kell ismételni a választást. A szombati dátumú végzés szerint a bíróság a rendelkezésére bocsátott videófelvétel alapján megalapozottnak találta a kifogást, hogy az érintett helyen a választói akaratot befolyásolva szervezetten, autóval szállították az embereket szavazni: ez kampánycsendsértésnek minősül.
index.hu/Egy bajai szavazókört kellett megtolni a Fidesz-győzelemhez
szerző:
hvg.hu

Szóljon hozzá!
A Baja környéki tanyavilágból érkező szavazók segítették győzelemhez vasárnap a Fidesz jelöltjét, a részletes szavazóköri eredmények ezt egyértelműen megmutatják. A választáson alulmaradt ellenzéki pártok szerint csalás történt, mivel autóval szállították a helyi romákat, és a nevezetes szavazókör részvételi adatai valóban kiemelkedőek lettek. A cigány szavazók toborzásának nagy hagyományai vannak Magyarországon, nem ez volt az első választás, amit így nyert meg valaki./2013/09/28/meg_kell_ismetelni_a_bajai_valasztast/
hvg.hu/itthon/20130924_Bajai_idokozi_valasztas_csalas

Csaltak Baján? Fúú, de meg vagyunk lepve
.
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130924_Csaltak_Bajan_Fuu_de_meg_vagyunk_lepve
troppauerhumer
@Shikari: Gondolom, hogy rátör a kisebbségi érzés, ha a libsiket meglátod Jaj, ne már, ez olyan, mint az egyszeri ember problémája, akinek térdig érő fasza volt, de senkinek nem merte megmutatni, pisálni meg baromi kényelmetlen volt vele.Csak egyszer mondaná meg egy lipsiző túlértelmes,hogy mi az a liberális,mit
tartalmaz a liberális gazdaság és társadalompolitika ,de nem ,csak lipsi..Mindenki libsibolsikomcsi, aki nem a jelenlegi kormánnyal ért egyet. Pedig csak gondolkodik és nem sz.pja be amit a fejébe nemzetthy inzultálnak Rájöttem végre, mit jelent az a kifejezés, hogy "liberális". Így nevezik a jobboldalon azokat a szabadelvűeket, akiknek egyrészt igazuk van, másrészt tehetségesek és harmadrészt ez kurva kellemetlen..
Az a baj fütyiparaszt ,hogy az 1919-es Tanácsköztársaság elkezdte,de a jobboldali szellemi sötétség Horthy árulása miatt megbukott,majd a 45 után szoc.rendszer kivette a kapát a kezetekből és könyvet adott bele,de 1990,és főleg orbángazdád visszatette a kapát a fejetekbehehee..
SystemError
@troppauerhumer: Fölösleges érvelni, gondolkodás nélkül vágják be ugyanazt az 3-4 típusú hozzászólást. Tudod minden munkakőrben megvannak a lusták...Meg hát a propinak rengeteg pénze van, abból ha pörögnek a posztok. Ezért ki kell egyensúlyozni a jobb/bal usereket arányát. Tudod hogy van ez, benyomsz egy-két polgárpukkasztó hozzászólást és utána arra reagálnak tízen és máris kerestél reklámbevétel oldalon..
ómió
@troppauerhumer: Üdébbeket hazudj! A vonatkozó ítélet nem erről szól!
Zsopiale
@karma1: Aha és ezt miért nekem magyarázod, mikor ugyanerről írtam röviden..?! Akikről okoskodsz (számomra teljesen feleslegesen) olyan a Máltai Szeretetszolgálat mentős részlege is...
Edmond Dantes
Első kérdés:Mi igaz abból,amit mesélt?
Második kérdés:Ki ez a nő tulajdonképpen?
Nekem az első kérdés a fontosabb,ha az igaz,akkor már a nő nem is érdekel.
SystemError
@Pegero: Ha kiderülne, hogy hazudott, akkor szerinted miért tette...? Mármint miért lenne ennek így értelme, ha egyszer előjött a történettel az arcát vállalva... Tegyük fel hazudott, mert én simán kinézem belőletek és a Habonyból azt is, hogy erre felbérelt valakit. Nem nagy pénz már 100-200 millió egy ilyen bulira, főleg amennyit loptok... Szóval ha ez a nő hazudott az nyilván a fidesz érdekeit szolgálná. Mármint ez így ebben a formában... Szerinted életszerű, hogy valaki ezt kitalálja majd az arcával vállalja, aztán kiderül, hogy hazudott..? :) Nem igazán értelmezhető ez így ellenzéki érdekek mentén, annál inkább a Habony észjárására vallana, mint a Tery Black és hasonló olcsó szarságok.

Minden ki fog derülni, csudi jó oknyomozók vannak azért az országban!
sokanvagyunk
Vizsgálják csak ki... azt is aki mondta, no meg amit állított.
legott
"A Reichstag felgyújtása a német parlament épületét pusztította el 1933. február 27-én. A gyújtogatást egy magányos holland kommunista, Marinus van der Lubbe követte el, aki semmilyen párttal nem állt kapcsolatban, ám igencsak bántotta a munkásosztály helyzete
...
Hitler gyorsan kihasználta az adódó alkalmat és a felelősséget nagyon hamar a kommunistákra hárította, elérve pártjuk betiltását. A tűzvészt kihasználva Hitler elérte, hogy felfüggesszék a weimari alkotmány legfontosabb pontjait, és parlament nélkül, szükségrendeletekkel kormányozhasson.
...
Ezt követően megszavaztatta a felhatalmazási törvényt. A hadsereget nem az alkotmányra, hanem saját személyére eskette fel. Megsemmisítette a demokráciát, diktatúrát vezetett be.
...
Valójában sokakban már akkor felvetődött, hogy a tűzvész kizárólag a nemzetiszocialisták érdekét szolgálta. A Georgi Dimitrov és más Berlinben élő kommunisták ellen indított perben Dimitrov és társai bűnösségét még a korai Hitler-korszak bírósága sem állapította meg
..." /WP/
Eladott Ország
@Pegero: Mi sohasem hazudtunk! (Eleget)
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/72475339_559943037905822_3308323530407411712_o.jpg?_nc_cat=101&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=e5TT9pATFt0AX8eeH41&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=bea974d36b22a19698c058cb96b732d6&oe=5F01920D
Te csak egy fidesztálib vagy, hogy dugjon meg egy rakat cerkófmajom téglaporos fasszal, az 5%-os ÁFÁS rozsdaingatlanon, a barna beruházásos mezőn.
nezelodo
Hülyeség volt ezt a dolgot leadni az érintettek úgyis tudják ellene tenni pedig nem tudnak semmit. Érthető, hogy visszakoztak. A Szőke Feri a Lendvai utcában már lehet, hogy dalolja, "Megtalállak még, valahol"
karma1
@Zsopiale: Le ne basszal mar, ha kerhetlek, jo? Kosz
Zsopiale
@SystemError: Szerintem a maszoposok mérlegelték ezt, ha netán nem már tényleg orbáni csicskák, mint amit sokan pedzegetnek. Úgy voltak vele, hogy ez igen gyenge lábakon álló sztori, semmi sincs tényszerűsítve, a nő elég sokat a levegőbe beszél, de profi szélhámos (vagy már eleve egy profi szélhámost hívtak), be fog bukni az ügy, DE NEM BAJ, SŐT NAGYON JÓ... legyen csak országos botrány belőle, mert amiről szól az ügy, túlmutat messze ezen a simlis roma picsán, mégpedig az, hogy TÉNYLEG MEGTÖRTÉNTEK ORSZÁGOSAN OLYAN INDOKOLATLAN TÚLBUZGÓ KIPATEROLÁSOK KÓRHÁZAKBÓL, AMIBE EMBEREK SZÁZAI DÖGLÖTTEK BELE... Túl azon, hogy ez eleve egyáltalán tűrhetetlen, a náci hazaáruló tömeggyilkos NER-SSevik maffia is lelepleződik... HISZEN TÉNY, HOGY ŐK OKOZTÁK... már ezért kezdett el a söpredék pöcegödör trollmédiájuk újabb hazugságokat öklendezni és rágalmazni másokat gyilkossággal... a bedegeci féle akasztófavirág anyabaszó náci hazaáruló troll patkányoknak tök mindegy, bármit beugat, amit a szájába adnak... nagy részét nem is érti, de ha valamit felfog, morális aggályai nincsenek, hiszen a morál az ilyen szarcsatornaféreg emberi salakot, messzire kerüli...
Sámannus
Egy szabad országban mindenkire rájön a sárga fosás, mert kokettálnak, demagógékkal.
relatív
Az ominózus klipben az OMSZ ről senki sem állított semmit, így a tiltakozásuk értelmetlenség !

A felvetés kimondottan a rossz miniszteri döntés következményiről adott tájékoztatást, egy konkrét - tényleges - eset kapcsán !

A média - és kormányzati - hajcihő kimondottan az egészségügyi kormányzat rossz-, embertelen bánásmód kiváltotta felháborodás eltusolására való igyekezet csupán, mint az más esetekben IS történik !
Eladott Ország
@Pegero: = @Shikari: tegnap, 21:55 ♦ Orbán véleménye az iszlámról- videó
youtu.be/7mLtNI13J5U
A videóból is láthat, hogy a csúti bűnöző cigány, egy politikai bárcás kurva! Hiteltelen szarházi, parazita , féreg/pondró!
SystemError
@Pegero: De Habonyozok, mert ebben a formában, csak nektek lenne értelme, hogy hazudjon ez a nő és mivel szó nélkül megcsináljátok, hogy felbérelnek szerencsétleneket pár tíz milláért, de a többihez hülyék vagytok. Így csak Habony lehet vagy a kisnyomoronc Gay Fodor megkeseredet mini kobold, aki már Habonynak sem kell...:)

Szóval mond már el, ennek mi értelme lett volna az ellenzék vagy akár a nő szemszögéből, hoyg kiáll ezzel a történettel. Vállalja az arcát majd semmi...:) Tudom tudom neked nem szabad következtetéseket levonni és véleményed sem lehet, csak tagadásba mehetsz bele...:) Amúgy PS Online foglalkoztat vagy a Mangusta? :)
SystemError
@Pegero: 21:55 Nem akarsz valami gerincesebb melót meg olyat, ahol gondolkodni is kell.
SystemError
@Pegero: És ki "fizette" le? Erről beszélek..nyilván a Habony valamelyik takarítónak sem alkalmas helyi csicskája. Tudod sok kis csicskájuk van..:). Szerinted ez működött volna egy percig is, ha ellenzéki lett volna, ha nem...:) Ez a történet erről szólt, hogy durranjon ki a lufi... Ugyanaz a szar, mint a kamu holland nő, Terry Black...:) Rátok vall ez a színvonal..:),Esetleg óvodás képeken keresztül megértenéd, amit az előbb írtam? :)

lh3.googleusercontent.com/proxy/klsfCZ3h0p7tL_gFaTB3UKkDmR3SLspkSvUu2wbwhp9DFXE6P8VD4PHpByJMksst69LXma1bLi8USJ9M9L8P-1MT2Ocw8qJuvMuzi2h6OlVJtWb543nYn0qNG8A6-CxvD13TySxXZnvyxRSLEmDk-Z-607g_HRtGwspibS6HjPtls0m6ApKq5ZPu9IebkA9D250
Nessy
Nos, a valós számokat soha nem fogjuk megtudni, hogy hány beteg "távozott az egyenesen át", miután szakszerű ellátás nélkül maradt! A halotti bizonyítványban az orvos beírja valamelyik betegségének BNO kódját, és passz! Mint ahogy senkinek nem okozott állapot romlást , elmaradt kezelés, mondá Kásler! Boldogan megismertettem volna a tökön rúgás borzalmaival a mostani leletem után!
Mindenesetre, ha a nő valótlant állított vállalnia kell a következményeket!
SystemError
@Pegero: Annyira fontos és meghatározó számomra, hogy mit gondolsz rólam, hogy most meg is változtam a kedvedért. Látod amikor írtam, hogy "látod" akkor még az voltam, de már ez vagyok. Semmilyen gyíkemberben nem hiszek. Szerintem a zorgok fogják elpusztítani a világot. Természetesen Orbán és te is zorgok vagytok! Amúgy semmi közöm magamhoz! De a semmi is valami, kivéve, ha igen!
SystemError
@Pegero: Amúgy nem tetszik Athi? Ő hozzászokott az ágytálhoz és a csíkos fecskéhez. Mellette nyugodtan ihatnál és mindegy, hogy a parkban kelnél vagy a CBA ajtóban, ö mindig odaadó lenne veled. Csak vigyázz, mert elég rosszak statisztikái
SystemError
@Pegero: Hát sajnálom, hogy ide pozicionálod magad. Így lemaradsz a legjobb nőkről.
SystemError
@Pegero: Kolozs Lajos mögött meg hát a tudjuk ki áll.. Arról persze senki nem beszél, hogy Mr Serial mögött meg a Habony áll. Vagyis Soros igazából Habony egy Soros maszkban! Te nagyon vágod ezeket a gyógyszereket, ha jól emlékszem. Szóval mi az a gyógyszer, amit arra írnak fel, ha valaki a saját képzeletének szülöttjeivel harcol? Tudod, amitől ilyen izgő-mozgó, faszvakargató és szájnyaldosva nyelvharapdáló teleszart búvárruha lesz belőled?

www.youtube.com/watch?v=7dwhs5OyqDo
SystemError
@Pegero: Az az alapvető képességeiddel vannak bajok. A nevet elírtam, erre gondolom magadtól nem jöttél rá eddig.. A "serial" meg sorost jelent angolul. Én nem mondom, hogy ostoba vagy, mert veled ellentétben nem a hazudozásból és a terelésből élek. Én konkrétan téged sajnállak, hogy miért lett ez belőled. A többi kollégád szellemi igényeit kielégíti ez az egész, ez jól látható :) Téged nem értelek, de ilyen az élet. Egyetemisták között is a sok a ribanc
SystemError
@Pegero: Végre a posztjaid értékeit tükrözi a linkelt tartalom!
csak úgy....
@durbincs: arra a fölfüggesztett diplomata is jó,talán azért sem küldték sittre a taknyot?
szerintem a kismukit nyugiban rá bízhatnád...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.