Beletört a bicskája a kórházak komolyabb átalakításába az egykori egészségügyi államtitkárnak, aki képtelen volt végrehajtani a miniszterelnök utasítását a krónikus ellátás átcsoportosításáról. Most, a drasztikus ágykiürítés után új helyzet adódott, kérdés, hosszútávon kihasználja-e a kormány a helyzetet. Az országos tisztifőorvos azt ígérte, mára elárulja döntését az egészségügy újranyitásáról, azt azonban kedden még nem mondta meg, hány hazaküldött beteg térhet vissza a kórházakba.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nem mondta meg, hány hazaküldött beteg térhet vissza a kórházakba.??? azt sem tudja mennyi halt meg!!! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
nem mondta meg, hány hazaküldött beteg térhet vissza a kórházakba.??? azt sem tudja mennyi halt meg!!! =))
verőce21
Mindenesetre most kiderült, hogy a kiürített kórházi aktív ágyak legalább fele - az összes aktív ágy legalább 30%-a -, teljesen fölöslegesen van fenntartva az országban! Pénznyelő!

Ez azt jelenti, hogy 45-50 négyalapszakmás kórházat meg lehetne szüntetni az országban! (A 143-ból)!
csak úgy....
@verőce21: meg köll szüntetni,föleg ha te mondod mert te is mindenhez értesz!
a megszüntetett kórházak orvosai és az ápoló személyzettel mi a terved? ki kell öket rúgni vagy áttelepíteni ? az is izgalmas lesz,mikor majd az infarktusos paciensel vagy a szülö növel a mentök órákon keresztül száguldoznak! te egy álruhás ballib ? napokban még azért hisztiztél,mert azok becsukattak kórházakat,diliházat ...,rajtad már a szegény idösanyád sem ösmeri ki magát!
verőce21
von @csak húgy...: Kevés vagy ehhez, hogy megértsd...!
Elég annyit tudni erről, hogy ennek egyetlen "következménye lenne"..., hogy egy csapásra megszűnnének a műtéti várólisták...
csak úgy....
@verőce21: szóval nem a doki kevés , kórházakból van túl sok! :) nem ám lemész gyurcsányba,hogy kórházakat záratnál be !? a maradék dokikat és növérkéket helikopterral szállítanád naponta á-tól b-ig?
te hiszel a meséknek? mitöl szünne meg a várólista ha ezzel az akcióval nem csináltál több dokit?
Nessy
Az odáig rendben lenne ha csökkentené a krónikus ágyszámot a valóban kórházi ellátást igénylők szintjére. Ezt valószínűleg meg is tesz, méghozzá nagyobb arányban. Csak éppen az ennek a kiváltásához szükséges szociális ellátás elmarad! Vagy ha lesz is valami megoldás, az erősen fizetős lesz, azaz aki szegény, az kimarad mindenhonnan.
Könyörgöm legyenek már valóban bátrak a bátor emberek, és Semjén valamelyik éjszaka nyújtsa a törvény javaslatot a "kegyes halál" legalizálására, és a bátrak szavazzák meg másnap délelőtt! Ha már a passzív eutanázia törvényesen működik elég régen.
verőce21
von @csak húgy...: Nem orvos-nővérhiány keletkezik, a TVK-ban és a HBCS pontokban van a megoldás...!
verőce21
@Mrfingusz: Hinnye de bides fingusz vagy...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.