Tovább folytatja a civilautós közlekedési ellenőrzéseket a rendőrség, most a Budapesti Rendőr-főkapitányság akcióiról lehet látni egy video-összeállítást.

A BRFK közleménye szerint a főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztályának munkatársai ismét civil autókból ellenőrizték a Budapesten közlekedőket. Az ellenőrzés során nemcsak a szabálytalankodó autósokat, hanem a motorosokat is kiszűrték.

70-es táblánál 158-cal repesztett, de a civilautós rendőrök elkapták – videó

Fotó: részlet a videóból

"A rendőröknek ezúttal leginkább a gyorshajtókkal szemben kellett intézkedniük, de ismét volt olyan autós, aki áthajtott a piroson. A szabálysértéseket minden esetben fedélzeti kamerával rögzítették. Egy Audi vezetője 70 km/h óra helyett 147 km/h-val, egy másik Audis szintén 70 km/h óra helyett 158 km/h-val, míg volt olyan motoros, aki 70 km/h helyett 135 km/h-val közlekedett. A gyorshajtók közül egy kapott 45 ezer forintos bírságot, míg a legtöbb sofőrt ennél nagyobb összegre, 90 ezer forintra vagy 130 ezer forintra bírságolták meg a rendőrök.

A civil autós ellenőrzéseket a Budapesti Rendőr-főkapitányság a jövőben is folytatni fogja"

- áll a közleményben.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Helyes! Van-e, lehet-e vita ezekkel a büntetésekkel szemben?
justhpeter
@namihami: Á, dehogy ! Bandukolok az autópályán olyan százötveneskével, majd elsuhan mellettem egy porsche mintha állnék.ha nem is ilyen mértékben, de mindennapos..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.