A bíróság elrendelte a letartóztatását annak a férfinak, aki a megalapozott gyanú szerint új pszichoaktív anyagot árult Nyíradonyban.

Ha nem ért rá, akkor a fia árulta a dizájnerdrogot Nyíradonyban

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Nyíradonyi Rendőrőrse új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett és kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást B. Gáborral szemben – írja a police.hu

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított több alkalommal is adott el a tiltott szerből ismerőseinek. A férfi gyermekét is megbízta az új pszichoaktív anyag árusításával, így amikor nem volt otthon, a 16 éves fia adta át azt a vevőknek.

A körzeti megbízottak a 37 éves nyíradonyi férfit és 16 éves fiát 2020. június 6-án elfogták, majd előállították a rendőrőrsre, ahol a gyanúsítottként kihallgatták őket. Mindketten beismerő vallomást tettek.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság B. Gábort bűnügyi őrizetbe vette és előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására, amit a Debreceni Járásbíróság 2020. június 9-én elrendelt.

Fiával szemben – szabadlábon hagyása mellett – új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik az eljárás.

(police.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.