Szél Bernadett és Hadházy Ákos független képviselők (egykor az LMP társelnökei) arra kérik az embereket, hogy küldjék el nekik a kitöltetlen nemzeti konzultációs íveiket.

Szél és Hadházy kéri a konzultációs leveleket

Az így indított mozgalommal kívánják jelezni, hogy sokaknak nem tetszik a párbeszéd imitálása, a konzultációnak álcázott propaganda – írja a 444.hu.

A kormány ezúttal 13 kérdést küld ki a lakosságnak. A kérdések nagy része a járvány elleni védekezésről szól – akarja-e, hogy Magyarország védekezzen, például kellenek-e védőfelszerelések – továbbá el lehet utasítani Soros György tervét az európai válságkezeléséről, (ami valójában a spanyol kormány terve volt, és nem került az EU hivatalos intézményeinek napirendjére se), illetve a megerősítő válaszokkal lehet támogatni a kormányt a bevándorlás elleni küzdelmében is.

(444.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Máthé Zoltán

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gyütt Mönt
@Shikari: elég ha számolni tudnak. Ebből kiderül, hányan NEM a kérdezőhöz küldték a válaszukat.
Gyütt Mönt
@Shikari: barátocskám, a Fideszben szinte mindenki doktori fokozattal bír. A törvényeikből látszik is, hogy mennyit ér a képesítésük, lásd pl. a börtönbizniszt, vagy Gyöngyöspatát, stb.
www.youtube.com/watch?v=CkeVEdyEi-c&feature=share&fbclid=IwAR3RiwuZKq9OvQwQLYJKBhIXuqQrDCR81fJZGBMDifq0kXNp7JiO7hGmj2M
Nessy
Az eddigiekben a kormány saját bevallása szerint átlagban 1,2 - 1,5 millió levél érkezett vissza, ami bizony erősen a kiküldött levelek 20%-a alatt maradt! Korrekt feldolgozás nélkül, be lett jelentve a visszaküldött válaszok 98%-s kormány támogatása. Na mennyi is az???
Gyütt Mönt
@Shikari: részemről a Fideszben a csúcsot Farkas Flórián viszi. E tekintetben korábban egyetértésre jutottunk :)
ómió
"Szép" is ez a "szorgos efftársi gyűjtés"! Kár, hogy józan észt képtelenek!
Gyütt Mönt
@Shikari: felötlött benne egy érdekes gondolat. Mi történne politikusainkkal, ha valamilyen módon a továbbiakban eltiltanák őket a közéleti szerepléstől? Úgy gondolom, Hadházy esetében nem lenne gond, az állatorvosokat megbecsülik. Farkas Flóriánnál kissé nehezebb a helyzet, de nem reménytelen: tolmácsolhatna a bíróságokon beás/lovári nyelvről oda-vissza. Szerintem állandóan lenne munkája. Orbán Viktor "szakképzettségét, gyakorlatát és referenciáit" tekintve elég sanyarú kép bontakozik ki előttem. Egyetlen opciót látok csak, a közmunkát. Te másként látod?
Gyütt Mönt
@Shikari: láttam egykori politikust, amint visszatért tanult szakmájához, persze az ilyesmi elég ritka. Bajnai Gordonra gondoltam és idézek a Wikipédiából: 2014 nyarán Bajnai visszalépett az aktív politizálástól, és szeptember 1.-től ügyvezető igazgató lett a Meridiam-csoportnál, egy francia hátterű infrastrukturális befektetésre szakosodott multinacionális cégnél. Korábban a cég felügyelőbizottságában dolgozott, de a parlamenti vagyonnyilatkozatában ez nem szerepel.
Gyütt Mönt
@Shikari: ne is erőlködj, elég ha lesöpröd az érveket :))
fergeteg
Fel fogok adni nekik egy borítékban, miután kitöröltem a seggem.
Munkakerülő senkiházik ezek a ballibek.
Gyütt Mönt
@Shikari: annyiban feltétlenül igazad van, hogy egyetlen fideszes sem halna éhen, hiszen mára degeszre lopták magukat :)))
kissé felnőttem
@Gyütt Mönt: abba is haltak már meg. Annó hazaért a frontról jóllakatták az vitte el nem lebecsülni a kaja mellék hatását
Gyütt Mönt
@Shikari: arról tudok, hogy Bajnait megpróbálták besározni (libásozni), ám minden rágalmazóval szemben pert nyert. Azt se felejtsük el, hogy miniszterelnöki posztjában nem fogadott el javadalmazást. Számomra ez nagyon imponáló.
Gyütt Mönt
@kissé felnőttem: én ezt a koncentrációs táborokból szabadultak esetében hallottam, olvastam.
Gyütt Mönt
@Shikari: kétségtelen, a kapcsolatok fontosak. Ám Bajnai még a politikai pályára lépése előtt is szép ívű pályát futott be, Amerikában két egyetemen is vendég előadó volt. Ezt semiképpen ne írjuk a kapcsolatok számlájára. Vajon a Fidesz fel tud-e mutatni hasonló kaliberű embert a soraiból? Továbbá pozitív egyenleggel adta át a stafétabotot, amit még Orbán is elismert.
csak úgy....
@Shikari: érdekes,hogy te (állítólag) mindent tudsz ,közben az ellenzéki pártoknak úgy köll kikönyörögni fideszéktöl minden fontos dokumentációt ...
tibim,te benfentes? :)
Gyütt Mönt
@Shikari: magas labdát adtál :) Ott van pl. Hódmezővásárhely, ahol a kórház felé még a fideszes időkben többmilliós tartozás gyülemlett fel, de akkor a kórház eltekintett attól, hogy az önkori törlesszen. Most viszont azonnal igényelte a lóvét. És nem ez az egyetlen sztori arról a vidékről.
csak úgy....
@Gyütt Mönt: pécsröl is kiderült,hogy a röpülj páva után üresen maradt a cassa...
Eladott Ország
Meg úgy néz ki a szolidaritás és a közös teherviselés, hogy
- újabb 11, 8 milliárd (11 800 000 000) megy kormányzati propagandára,
- 36 milliárd (36 000 000 000) megy motorsportra a gazdaságvédelmi alapnak csúfolt közpénzes zsákból,
- 14 milliárd (14 000 000 000) a nem kormánygép kormánygépek üzemeltetésére,
- 3 milliárd (3 000 000 000) Matolcsy Rómeó jegybankjának kommunikációjára,
- és még két szoborcsoportra is fussa 667 millióért (667 000 000) az unortodox gazdasági alufóliasisaknak. Szoborcsoport alatt értendő (ezt már tényleg nehéz elhinni, írjuk le ide is): a tőzsdei elemzésekben használt gyertyadiagramokból felépülő harcoló medve-bika szobor, illetve egy 30 méteres ezüstszínű felhőből kiugró, kilenc óriási aranyszínű oroszlánt ábrázoló alkotás. Közben a szolidaritás és a közös teherviselés jegyében a keményen kreténnek nézett, megélhetését elvesztett kisember várjon szépen a sorára és küldje vissza az álkonzultációs borítékot. Addig – egyéb bokros teendői mellett – Mészáros még azért megépíti a 30 ágyas szállodáját az üresen kongó felcsúti játékvasút végállomása és a szintén teljesen üres Alcsútdobozi Kalandpark nevű izé közé. Hát hányszor kell elmondani még, hogy akinek nincs, az ne akarjon már nagy lábon élni? Takarékoskodjon, spóroljon és legyen türelemmel, és majd kellő időben via Parragh László sorra kerül. Ott az álláskeresési járadék kemény 3 hónapig. Igaz, hogy hosszú hetekbe telik az ügyintézés, és jó lenne addig is enni valamit, de legalább decemberig él a hitelmoratórium. Bőven ráér januárban meglepődni, hogy valójában mennyit kell visszafizetni: jellemzően többet, mintha valaki normál menetrend szerint törlesztett volna. Nahát.
csak úgy....
@Shikari: szar lehet neked egész nap egyedül ! nics egy jó seggü csöcsös a környéken,aki életet verne beléd? se meló se nö se sex...,csak a politika ! :) tibim,te belezúgtál a viktorba!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.