A mai napon lemondtam a Heves megyei Jobbik elnöki posztjáról, és kiléptem a Jobbik Magyarországért Mozgalomból – közölte Orbán Gábor.

A Jobbik Heves megyei elnöke is kilépett a pártból
Fotó: Facebook/Orbán Gábor

A politikus Facbook-oldalán azzal indokolta döntését, hogy "sajnos a barátság és a bajtársiasság jelentősége alig négy hónap alatt teljesen eltűnt a pártból, helyettük megjelent a besúgás, hátbaszúrás.

Úgy véli, néhány hónap alatt tönkretették mindazt, amiért sok társával együtt éveken át becsülettel és alázattal dolgozott.

Orbán Gábor a párt elnökségének is üzent:

Egy közösséget nem lehet megvásárolni, nem lehet ostoba és hazug körlevelekkel manipulálni. Egy közösséget megbecsülni kell.

Véleményem szerint a regnáló vezetés bebizonyította, hogy teljesen alkalmatlanok egy közösség vezetésére, de ahelyett, hogy magukban keresnék a hibát és lemondanának, inkább nem létező külső ellenségekre mutogatnak.

Ebben én már nem kívánok részt venni, a pártban mostanában zajló folyamatok az én értékrendemmel nem összeegyeztethetőek, és bár nehéz szívvel hoztam meg a döntésemet, azon változtatni már nem kívánok

- írta a Jobbik volt Heves megyei elnöke.

Az elmúlt hetekben sorra léptek ki a Jobbikból a párt egyes meghatározó politikusai. Így tett például Sneider Tamás, Varga-Damn Andrea, Farkas Gergely országgyűlési képviselők, valamint Mirkóczki Ádám egri polgármester is.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Ebben nagyon komoly fideszes aknamunka van. Az egész azért meglepő mert Jakabot ők maguk emelték pajzsra, és messze a legkarakteresebb figura volt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Nem megy a bolsevista-nyilas "szekér"?
ómió
@Horizont: Ha bolsevista-nyilas lenne, aligha, "picinyem"!
tudode
Magukhoz kellene térnie, bármilyen elvű, színű ellenzéknek, hogy folytatódik az un. közjogilag érvénytelenül áskálódó kormánypárt aknamunkája. amelynek ekladáns példája a parlament egyik legértelmesebb képviselőjének, VARGA-DAM ANDREÁNAK a menesztése, aki majd minden megszólalása alkalmával, na nem ocsmánykodással, jogi érveléssel mutat/tott rá őfélesége szakmaiatlanságára, befolyásoló képességére:
.
www.youtube.com/results?search_query=varga+dam+andrea
.
Pontosan azzal kárhoztatva, amelyhez jobban értett, mint azok akik FELOLVASSÁK a kezükbe adott emúttízévelőttizést, gyurcsányozást, sorosozást!
.
ómió
@Horizont: Volt idő, hogy nem ott "evezgetett" és elvolt!
ómió
@Horizont: Ha, meg ha, meg ha! A német erre azt mondja, hogy "Wenn meine Grossmutter Schwanz gehabt haette, waere sie mein Grossvater gewesen". Ahhoz képest 1990-98. között elvoltak egyedül is és csak az akkori "ki, ha nem ő" elnökük sara volt a 98-as buktájuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.