Megérkezett a késő tavasz egyik nagy kedvence, a friss, ropogós spárga. A rövid, néhány hétig tartó szezonja végett, ajánlatos élni az évszak adta lehetőséggel. Spárgás rizottó sárgarépával, friss, szezonális késő tavaszi étel barnarizzsel. Próbáld ki Te is ezt a gyorsan elkészíthető, egészséges finomságot!

Forrás: napimuzsa.hu
Feltöltő: Evus
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.