Horthy Miklós államfővé választásának századik évfordulójára jelent meg Ungváry Krisztián történész kötete, ami azt vizsgálja, hogy a kormányzónak milyen felelőssége volt az 1919-20-as atrocitásokban, a fehérterrorban, a zsidótörvényekben, Magyarország háborúba való belépésében, a kiugrás kudarcában, illetve a magyar zsidóság deportálásában. Valóban az ő érdeme a konszolidáció, és tényleg korszakos államférfi volt, ahogy a NER állítja? 

Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

161 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Még egy Soros bérenc . Nehéz a kupiban vendéget fogadni, különösen, ha a madámról kiderül, hogy az erkölcsrendészet vezetője.
@Shikari: Te ne pofázzá a szégyenfolt az ami a magyarokat éri, amikor a mészárlást elsunnyogják a főmegmondók.
Le a kalappal a kis "kormányzó" előtt, mert van vér a pucájában a nagyit bírálni. te meg csak egy tányérnyaló vagy aki csak okádani jár ide. egy álszent hazudozó.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szegfue
@Szeparepa2: Azért is!
Ungváry Krisztián: "Horthy Miklós egyértelműen felelős volt a fehérterrorért és a zsidók deportálásért is"
csak úgy....
@Shikari: hurrá! ma shikari oktatáson volt! érzitek a külömbséget?
advocat
@Shikari: Azért Horhy unokának is van véleménye. Ha elolvasnád. Persze egy kicsit másképp látja, de ő alig élt itt. Másoknak. A vitéz kis "v"-vel írandó, mint herceg, király, stb. A címek használatát még az 1947. évi IV. törvény tiltja (mint az osztrákoknál is).
SystemError
@Durbincs: Irj valamit ide, hogy legyen egy kis hasznod is

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.