A kormányfő erről Csehországban beszélt, ahol a visegrádi csoport miniszterelnökei egyeztettek az EU helyreállítási alapjairól.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Akkor az is morális probléma te rohadt geci, hogy Magyarországon a gazdag családok, a gazdag nyugdíjasok, a gazdag vállalkozók kapják a legtöbb állami pénzt.
Vagy ez csak akkor probléma, őfelsége csúti vajdánál, mikor nem ő osztja a pénzt?
Gauntlet
Mi ez? lejmolás? Talán be kéne tartani az összes előirást, kötelezettséget, és akkor nem bántanának minket ! És nem kéne haverok zsebébe tömni az EU-s pénzeket, milliárdokat !
CsipkeRózsa
Az sem igazságos, hogy a gazdag önkormányzatoknak még erre is van pénzük:

"Közpénzből finanszírozzák a gazdag családok gyerekeinek taníttatását."

propeller.hu/itthon/3542694-szazmilliokat-kulonitett-el-elitiskolara-debreceni-onkormanyzat#v2737371

A szegényebb önkormányzatok pedig jelentsenek csődöt.
colibri
Szerintem meg az a morális probléma, hogy a kapott pénz nagy részét azok kapják, akik... és a hatalom lenyúlja magának. Az eunak másképp kellene adni, vagy elszámoltatni. Orbán meg ne reklamáljon, amikor oda sz...k, ahonnan eszik!
tudode
Mondja azt a templom egere, hogy morális probléma, hogy a gazdag országok több lóvét kapnak, aki már a tündöklésekor megalapozta a csipet, csapat családja, majd a haverok jövőjét a közlóvéból biztosított szájzár ellenében:
.
Mi a turulmadár történt a Fidesszel?
.
www.youtube.com/watch?v=8NS7JC4Ykis&t=18s
.
Mi is? Dobra verte a kikunyerált plusz székházat, és a durva papit kiengesztelte bányácskával, amely csodálatos halszaporítás módjára fiallt(al):
.
www.google.com/search?q=orb%C3%A1n+csal%C3%A1d+gazdagod%C3%A1sa&oq=&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Gyorsan elfelejtette, hogy Soros nélkül még mindig töreket szedegethetne az aratók után!
.
Szegény gazdagok!
Macskaszem
Akkor az is morális probléma te rohadt geci, hogy Magyarországon a gazdag családok, a gazdag nyugdíjasok, a gazdag vállalkozók kapják a legtöbb állami pénzt.
Vagy ez csak akkor probléma, őfelsége csúti vajdánál, mikor nem ő osztja a pénzt?
kereső
Az nem "morális" probléma, hogy közpénzből finanszirozzák az elit iskola gazdag tanulóinak tanittatását? Hm???Meg az nem "morális+ probléma, hogy a dolgozóktól levont munkavállalói járuléknak csak 1/3-át forditja a kormány a munka nélkül maradtak ellátására? Hova lett a 2/3-ad???Kinek jutott ebből a "cimkézett" pénzből, és mire??? Milyen az a költségvetési törvény, amely ezt megengedi???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.