Hősiesen viselkedett a sofőr.

Mint egy szuperhős: leugrott a buszról a miskolci buszsofőr, hogy elkergessen egy idős nénire támadó rablót – VIDEÓ

A múlt pénteken rablást akadályozott meg egy miskolci buszsofőr, aki éppen az MKV egyik 21-os járatát vezette, amikor az Újgyőri piacnál, a csokigyár közelében észrevette, hogy egy idős, bottal járó asszonyt rángatnak, és a táskáját próbálják elvenni.

A buszvezető – aki korábban Irakban szolgált – azonnal lassított, majd kiszállt, és elkergette az elkövetőt. A rablónak nem volt szerencséje. A fedélzeti kamera fel is vette a jelenetet:

Ezután az áldozat felszállt a buszra, ami hamarosan továbbment. A rabló eltűnt, az idős nő nem sérült meg, de nagyon megijedt. A Miskolci Rendőrkapitányság rablás kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást – írja a minap.hu.

Forrás: 444/MiNap

Kép: MiNap

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@Cicamama55: @fideszes gyökér: A buszvezetőt megilleti a rendőrkapitány egyhavi fizetésének megfelelő jutalom.
Cicamama55
Le a kalappal a buszsofőr előtt! Biztosan nagyobb lenne a közbiztonság, ha a buszvezetők feladatkörükbe bevennék a rendfenntartásért felelős funkciót!
fideszes gyökér
@Cicamama55: már a feladatkörükbe is vették, természetesen a Fidesz Magyar Polgári Párt gyors utasításainak köszönhetően.
justhpeter
@Cicamama55: @fideszes gyökér: A buszvezetőt megilleti a rendőrkapitány egyhavi fizetésének megfelelő jutalom.
Chao ragazza
A sofőrnek annyi ! Rövidesen " ismeretlen " fiatalok meg fogják támadni ! 10 éve egy 60 éves buszsofőr nőt támadtak vissza nyomorékká verték ,le kellett százalékolni. Tettesek sosem kerültek meg !
Cicamama55
@fideszes gyökér: Gyors helyzetfelismerése és a segítőkészsége súgott neki, senki más...
Cicamama55
@justhpeter: Legalább egy elismerés mindenféleképpen! Hasonlóan a pizzás futárhoz, aki útját állta a rendőrök elől menekülő autósnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok